- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Canm ben iki gun sonra falan tutabilirim sanırım. O zamn birbirimize destek oluruz ama ben gecen sene diyet yaparken ramazanda guzel vermistim. Ekmegi yemedim etimek yiyodum bide haşlanmış yumurta ve booool yesillik.. yemege aman aman dusmedim. Corba tavuk et... ekmeksizdoydum da zaten bide karpuz... kalorili seyleri hic yyemedim cikolata dondurmayı bile ödül olarak yedim oda çikolatası z sadelerinden sectim.. yine bi 5 kilo verdm diye hatirliyorum yalan olmasın :) veririz veririz
Bugün iftara davetliyiz. Ben bi deneyeyim bu olayıSağol canım :)
Ha bi de sahurda nasıl besleniyordun ???
kızlar nerelerdesiniz çok az ugruyorsunuz.... benim bugunum super gecti... insallah boyle de biter yemeden....:18:
Canım inşallah hedefine ulaşırsın. Kafanda bitirmişsin belli :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
valla benimde bir en az 10 kilo vermem lazım nasıl bilmiyorum ama bişeyler yapıcam sabah kahvaltıyı sıkı yapıyorum öğlende yoğurt akşamda pek bişey yemiyorum. oruç tutarken ise sahurdan sonra hemen yatmamaya çalışıyorum iftardada az yemeye çalışıyorum ama daha belli olmaz tabi sizin uyguladığınız yöntemler var mı göbek bölgemde çok yağlanma var hep bu dışarda yemekten:44:
şu saate kadar mükemmel ötesiyim..... Sabah bitki çayımı içtim bir tane ceviz yedim.. Dışarı çıktım sitenin içindeydim.. Eve 4 te geldim 4 te de bir tabak yeşil fasulye bir kase de yoğurt şimdilik bukadar :)
inşallahhh ilerleyen saatlerde sapıtmam...
Karpuz yerim diye planlıyorum akşsamda bugun böyle..
Hadi zor değil pazara olalım mı 69.50 ne dersinnnn..kapısakkkk:))
130 la başladım ramazan an itibarı ile 126.4 yupppiii
Ooo süper sin ... aksam aksam 70.30 cikiosan sen pazara 69 olursun canm...öncelikle topıgın hayırlı olsun...beni davet ettiğin için ayrıca tşk ederim...biraz once tartırtıldım 70.30 kg yım...off su 6 tıları gormek ıstıyorum artık...
Tamam beya pazara 69 û gorelimmHadi kiz olmayan ne olsun :) :) ben varım ...ezer geçerim tikkatli olasın ona göre
Bu sabah kilom 65.300 66 kusurden sonra çok moral oldu bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?