• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrama kadar 5 kılo verecegım..kararlı olanları goreyım :)

Arkadaşlar merhaba, Ramazan ayının uzun yaz günlerine denk gelmesiyle uzun süre oruç tutuyor olmamız nedeniyle uzun süre aç kalacağız. Bununla birlikte susuzda kalacağız tabiki. Bu yüzden iftarda boş olan mideye bir den hızlıca indirilen yemekler hem sindirim sistemimizi hem sağlığımızı tehdit etmekte. Bu durum aynı zamanda kiloya da dönüşüyor. İftarda yemeği hızlıca değilde yavaş yavaş yemeli, iftar süresini uzun tutmalıyız. İftardan sahura kadar da bol bol su içmeyi ihmal etmemeliyiz. Unutmamakta fayda sağlığımız çok önemli ve kendimize önem vermemiz gerekmekte.

Günaydın
Istedikten sonra basarirsin takipteyim seni diyete yeni mi basladin

Yok canm yeni degil ama kendimi kasmiyorum hic.. ben 100 kilo ile doguma girdim sonra en son 80 lerdeydim iki sene emzirdigim icin 70 leri hic gormemistim evlendigimden beri.. 70 le evlendim zaten boyum 1.68 ... biraz ordan burdan oldu ama durum böyle bi kac aydir da diyetteyim ama sıkı bi diyt degil on gun dikkat ediosam iki gun aklima ne eserse yiyorum yeniden basliyorum en son 79 la basladim diyete iki ay gibi bi surede 69 a dustm suan regl oldugumdan biraz istahim acik ve odem var sanirim. . Sabah 70.400 geldim . Mesela bu sabah helvada yedim nutella da yedim az az... ama dengelemeye çalışıyorum kendimce.. bayrama 65 olucam ama öyle ama böyle olucam ... kafama koydum inşallah.

Arkadaşlar merhaba, Ramazan ayının uzun yaz günlerine denk gelmesiyle uzun süre oruç tutuyor olmamız nedeniyle uzun süre aç kalacağız. Bununla birlikte susuzda kalacağız tabiki. Bu yüzden iftarda boş olan mideye bir den hızlıca indirilen yemekler hem sindirim sistemimizi hem sağlığımızı tehdit etmekte. Bu durum aynı zamanda kiloya da dönüşüyor. İftarda yemeği hızlıca değilde yavaş yavaş yemeli, iftar süresini uzun tutmalıyız. İftardan sahura kadar da bol bol su içmeyi ihmal etmemeliyiz. Unutmamakta fayda sağlığımız çok önemli ve kendimize önem vermemiz gerekmekte.

Cok haklısın... tesekkurler

Selam kızlar bayrama kadar benim de 4-5 kilo vermem lazım. su an 65.5 kiloyum. yalnız ben haftada 1 kez tartılıyorum. her gün tartılıp kilo veremediği görünce canım sıkılır benim kendimi yemeğe veririm. daha öncesinden diyetisyenin verdiği diyet listesi vardı sanırım yine onu uygulayacağım. spor olarak da her gün yürüyüş yapmayı düşünüyorum.bakalım inşallah beceririm...

Insallah hepberaber basaracagiz... bakalım bayram sabahi kimler olacaj burda azmini kutlayacak kimler utanip yazmayacak :) :)

Bu arada kizlar ben yemin ettim. Yemin ederek iki ayda 10kilo vermiştim. Yine bayrama kadar yemin ettim.. cikolata yok helva yok buskuvi yok

Zaten yemekle çok aram yok sanırım yeminimi de edince artk bu işin kacari olmayacak.. ama spor lazim bana bu aralaar spora hic halim yok bakalm önümüzdeki günlerde belki başlarım :)

Bu sabah kilom 65.300 66 kusurden sonra çok moral oldu bana :)

Ya ben doğru düzgün kilo veremedim ramazan dolayısıyla, :( siz nasil veriyorsunuz? Bana bi yardım pliiiiiiz ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım senin bi önceki konun vardı yemin ettim 10 kg verdim diye ordada böyle başlanıldı ama sonra takip edenlerde bende dahil bi anda bırakıldı sende yazmadın aslında ben istiyordum devam etmeyi ama birden durdu konun şimdi eminmisin devam edecekmisin diyetten bahsetmiyorum konunu ve takip eden arkadaşlarını soruyorum

Selam kızlar bayrama kadar benim de 4-5 kilo vermem lazım. su an 65.5 kiloyum. yalnız ben haftada 1 kez tartılıyorum. her gün tartılıp kilo veremediği görünce canım sıkılır benim kendimi yemeğe veririm. daha öncesinden diyetisyenin verdiği diyet listesi vardı sanırım yine onu uygulayacağım. spor olarak da her gün yürüyüş yapmayı düşünüyorum.bakalım inşallah beceririm...

Canım merhaba, ben de diyetisyene gidiyordum doğum yapmadan önce, diyetisyenim ise bu konularda sakin ve sabırlı olmamı söylerdi, 15 gün de bir çekilmek en doğru seçenek.

canım senin bi önceki konun vardı yemin ettim 10 kg verdim diye ordada böyle başlanıldı ama sonra takip edenlerde bende dahil bi anda bırakıldı sende yazmadın aslında ben istiyordum devam etmeyi ama birden durdu konun şimdi eminmisin devam edecekmisin diyetten bahsetmiyorum konunu ve takip eden arkadaşlarını soruyorum

Canm ben yazmistim kayinvalideme gittim iki gun önce geldim yazdim baktim ses yok yeni topik açtım. Icin rahat odaklanabilirsin topige birakmicam burdayim hergün

Ya ben doğru düzgün kilo veremedim ramazan dolayısıyla, :( siz nasil veriyorsunuz? Bana bi yardım pliiiiiiz ;)

Canm ben iki gun sonra falan tutabilirim sanırım. O zamn birbirimize destek oluruz ama ben gecen sene diyet yaparken ramazanda guzel vermistim. Ekmegi yemedim etimek yiyodum bide haşlanmış yumurta ve booool yesillik.. yemege aman aman dusmedim. Corba tavuk et... ekmeksizdoydum da zaten bide karpuz... kalorili seyleri hic yyemedim cikolata dondurmayı bile ödül olarak yedim oda çikolatası z sadelerinden sectim.. yine bi 5 kilo verdm diye hatirliyorum yalan olmasın :) veririz veririz

Ramazan başında : 64.5
Şimdi : 64.2
Toplam fark 300 gram ( maalesef )

Back