• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayrama kadar 5 kılo verecegım..kararlı olanları goreyım :)

Canm ben iki gun sonra falan tutabilirim sanırım. O zamn birbirimize destek oluruz ama ben gecen sene diyet yaparken ramazanda guzel vermistim. Ekmegi yemedim etimek yiyodum bide haşlanmış yumurta ve booool yesillik.. yemege aman aman dusmedim. Corba tavuk et... ekmeksizdoydum da zaten bide karpuz... kalorili seyleri hic yyemedim cikolata dondurmayı bile ödül olarak yedim oda çikolatası z sadelerinden sectim.. yine bi 5 kilo verdm diye hatirliyorum yalan olmasın :) veririz veririz

Bugün iftara davetliyiz. Ben bi deneyeyim bu olayı ;) Sağol canım :)
Ha bi de sahurda nasıl besleniyordun ???

Bugün iftara davetliyiz. Ben bi deneyeyim bu olayı ;) Sağol canım :)
Ha bi de sahurda nasıl besleniyordun ???

Özellikle sahurda az yiyodum canm... ekmek hic yemedim dedigim gibi cok salata yedim..bide uc günde 200 gr vermekte bisey yokki .. bu aksam mesela çorba ic bol salata ye bide yemegi de az yemeye çalış.. sahurdada yumurta hasla kahvaltilik ye bakalım kac cikiosun sabaha.

kızlar nerelerdesiniz çok az ugruyorsunuz.... benim bugunum super gecti... insallah boyle de biter yemeden....:18:

Ya bu adet dönemlerinde kilo sapitio... bugunden itibaren sıkı tutucam kilom inatsa gitmicem diye.. bende gondermek icin elimden geleni yapicam..
Sabah ac karna bitki cayi kahvaltı haşlanmış yumurta o sekilde ne yaptiysam yapicam..
On dk oldu yeni kalktim :) şimdi kızlar kendime bi bitki Çayı hazırlayıp güne başlıyorum inşallah. ..

valla benimde bir en az 10 kilo vermem lazım nasıl bilmiyorum ama bişeyler yapıcam sabah kahvaltıyı sıkı yapıyorum öğlende yoğurt akşamda pek bişey yemiyorum. oruç tutarken ise sahurdan sonra hemen yatmamaya çalışıyorum iftardada az yemeye çalışıyorum ama daha belli olmaz tabi sizin uyguladığınız yöntemler var mı göbek bölgemde çok yağlanma var hep bu dışarda yemekten :( :44:

bugun 4. gunum ve 70.400 fark hala 200 gr :7::43:
ama bugun oyle bişey yapıcam ki yarın sabaha görün bakın kaç çıkıcam :ssz:

valla benimde bir en az 10 kilo vermem lazım nasıl bilmiyorum ama bişeyler yapıcam sabah kahvaltıyı sıkı yapıyorum öğlende yoğurt akşamda pek bişey yemiyorum. oruç tutarken ise sahurdan sonra hemen yatmamaya çalışıyorum iftardada az yemeye çalışıyorum ama daha belli olmaz tabi sizin uyguladığınız yöntemler var mı göbek bölgemde çok yağlanma var hep bu dışarda yemekten :( :44:

spor yapacaksın canım tek çözüm bu gerisi yalan ...:8:

bende 70.2 yle başladım ramazana bu pazartesi tartıldığımda 69.2 geldim 1 kilo vermişim :32: bakalım önümüzdeki pazartesi ne çıkacak çok heyecanlıyım:9:
ne yapıyorum oruç tutuyorum sahurda ekmekyemiyorum 1 yumurta peynir domates salatalık zeytin bazen 1 dilim kızarmış ekmek oluyor duruma göre ama:30: akşam 1 bardak su hurma küçük 1 kase çorba içip 10 dk evin içnde dolaşıyorum 1kepçe falan oluyor çorba odaya gidip yerimde yürüyorum falan 10 dk sonra 5-6 kaşık ne yemek varsa ondan yiyorum pilav yada makarna varsa 3 kaşık yiyorum yoksada yarım dilim ekmek şimdilik iyiyim yani akşamda mümkün olduğunca yürümeye çalışıyorum bakalım bayrama kadar verebilirim umarım böyle devam eder:6:

Son düzenleme:
şu saate kadar mükemmel ötesiyim..... sabah bitki çayımı içtim bir tane ceviz yedim.. dışarı çıktım sitenin içindeydim.. eve 4 te geldim 4 te de bir tabak yeşil fasulye bir kase de yoğurt şimdilik bukadar :)
inşallahhh ilerleyen saatlerde sapıtmam...
karpuz yerim diye planlıyorum akşsamda bugun böyle.. :51:

şu saate kadar mükemmel ötesiyim..... Sabah bitki çayımı içtim bir tane ceviz yedim.. Dışarı çıktım sitenin içindeydim.. Eve 4 te geldim 4 te de bir tabak yeşil fasulye bir kase de yoğurt şimdilik bukadar :)
inşallahhh ilerleyen saatlerde sapıtmam...
Karpuz yerim diye planlıyorum akşsamda bugun böyle.. :51:

öncelikle topıgın hayırlı olsun...beni davet ettiğin için ayrıca tşk ederim...biraz once tartırtıldım 70.30 kg yım...off su 6 tıları gormek ıstıyorum artık...

130 la başladım ramazan an itibarı ile 126.4 yupppiii

öncelikle topıgın hayırlı olsun...beni davet ettiğin için ayrıca tşk ederim...biraz once tartırtıldım 70.30 kg yım...off su 6 tıları gormek ıstıyorum artık...
Ooo süper sin ... aksam aksam 70.30 cikiosan sen pazara 69 olursun canm...

Back