Günaydın
Istedikten sonra basarirsin takipteyim seni diyete yeni mi basladin
Arkadaşlar merhaba, Ramazan ayının uzun yaz günlerine denk gelmesiyle uzun süre oruç tutuyor olmamız nedeniyle uzun süre aç kalacağız. Bununla birlikte susuzda kalacağız tabiki. Bu yüzden iftarda boş olan mideye bir den hızlıca indirilen yemekler hem sindirim sistemimizi hem sağlığımızı tehdit etmekte. Bu durum aynı zamanda kiloya da dönüşüyor. İftarda yemeği hızlıca değilde yavaş yavaş yemeli, iftar süresini uzun tutmalıyız. İftardan sahura kadar da bol bol su içmeyi ihmal etmemeliyiz. Unutmamakta fayda sağlığımız çok önemli ve kendimize önem vermemiz gerekmekte.
Bu arada kizlar ben yemin ettim. Yemin ederek iki ayda 10kilo vermiştim. Yine bayrama kadar yemin ettim.. cikolata yok helva yok buskuvi yok
Bu sabah 70.400 çıktım canm.. hedef 65 yazdığım gibiS3n kaç kiloydun canım :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selam kızlar bayrama kadar benim de 4-5 kilo vermem lazım. su an 65.5 kiloyum. yalnız ben haftada 1 kez tartılıyorum. her gün tartılıp kilo veremediği görünce canım sıkılır benim kendimi yemeğe veririm. daha öncesinden diyetisyenin verdiği diyet listesi vardı sanırım yine onu uygulayacağım. spor olarak da her gün yürüyüş yapmayı düşünüyorum.bakalım inşallah beceririm...
canım senin bi önceki konun vardı yemin ettim 10 kg verdim diye ordada böyle başlanıldı ama sonra takip edenlerde bende dahil bi anda bırakıldı sende yazmadın aslında ben istiyordum devam etmeyi ama birden durdu konun şimdi eminmisin devam edecekmisin diyetten bahsetmiyorum konunu ve takip eden arkadaşlarını soruyorum
Ya ben doğru düzgün kilo veremedim ramazan dolayısıyla,siz nasil veriyorsunuz? Bana bi yardım pliiiiiiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Eee kizlar nerelerdesiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?