TakipcinizimBiz de seninle yarisalim mi ??? Hem kilolarımız da yakın . :) ne dersin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bayrama kadar 5 kılo verecegım..kararlı olanları goreyım :)
- Konu Sahibi zordegil
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?kızlarrrrrrrr
kac kiloyum
bugun 5.gun 69.400 fark ( 1.200 gr sonunda )
hey Maşallah...ben halen aynı kılo
kızlar dışarda işlerim vardı şimdi geldim eve oruç tutmuyorum ve hiçççç bişey yemedim... çook merak edip tartıldım veeeee
68.900 desem :82:
birden bu kadar düşmesinin sebeb adetim bitti. vücudumdaki şişlik gitti sanırım ... ama dün yemedim doğru düzgün bişey sinirimden
neyse işte benden böyle havadisler acayip mutluyummmm
birden bu kadar düşmesinin sebeb adetim bitti. vücudumdaki şişlik gitti sanırım ... ama dün yemedim doğru düzgün bişey sinirimden
- 12 Nisan 2012
- 106
- 65
- 98
bende bi beş kilo versem süper olur [/QUOT
ver canım o zaman
- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
kızlar dışarda işlerim vardı şimdi geldim eve oruç tutmuyorum ve hiçççç bişey yemedim... çook merak edip tartıldım veeeee
Tebrik ederim :) inşallah böyle devam eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Tebrik ederim :) inşallah böyle devam eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inşallah... hep beraber bu mutluluğu yaşayalım inşallah..
- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
Biz de seninle yarisalim mi ??? Hem kilolarımız da yakın . :) ne dersin
Yarisalimmmmm kac gundur internet yoktu hatlarda soun vardi canim kac kilodasin su an
- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Yarisalimmmmm kac gundur internet yoktu hatlarda soun vardi canim kac kilodasin su an
64.5 ile başladım 63.9 kiloyum yeni tartıldım bu arada bu kadar fark beklemiyordum :)
- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
bende bi beş kilo versem süper olur
Hoşgeldin canım :) kaç kilosun şu an ???
- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
- 19 Ekim 2012
- 1.509
- 2.458
- 133
Iyi vermissin tebrikler :) neler yapiyorsun diyet, spor ?64.5 ile başladım 63.9 kiloyum yeni tartıldım bu arada bu kadar fark beklemiyordum :)
- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Ay canlarim iki gun net yoktu evde diyetten koptum misafir vs spor da yapmadim ve 200 gram geri aldim hemen :) demek neymis hic birakmamak lazimmis ya da diyete ara verdiysen de abartmamak lazimmis :) bu arada boyum 167 1 eylul e kadar 58 kilo olmak istiyorum
Benim boyum da seninkine yakın 165-67 arası bir şey. Ama ben 55 olsam daha iyi
- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Iyi vermissin tebrikler :) neler yapiyorsun diyet, spor ?
Aslında düşününce ben 2 gündür doğru düzgün diyet yapıyorum. İşte 2 günde 300 gram vereim. Diğer 200 gramı tae bo'ya borçluyum ama şimdi ikisi bir arada devam edecek inşallah 6ani. Planlarım o yönde. :) bi de düzenli callanetics yapıyorum. Ama o kilo verdirmiyor zaten sadece sıkılaştırıyor :)
- 14 Mart 2014
- 597
- 404
- 73
Haftaya cumaya hedefim 67 kilo olmak .....
1.5 kilo verdim çok şükür. Iki haftadır kaldı hafta 2 kilo verirsen bu iş tamamdır kızlar 😎
Bugün 6.gunum 69 çıktım tam toplam fark 1.600 gr 😗
İnşaallah istediğin kiloya ulaşırsın :) benim heefim 62'yi görmek o bana yeter yani :)