- 22 Mayıs 2012
- 10.724
- 29.597
Bzm aılede bosanma vs yok ayrılırsa bnden babamgıl veuru benı
Mesleğiniz var mı? Ne demek babam beni vurur. Böyle babadan böyle adama gidiyorsunuz gene yahu ya.Bzm aılede bosanma vs yok ayrılırsa bnden babamgıl veuru benı
Dha yokÇocuk yoksa yapma.
Var lcwda calısıorumMesleğiniz var mı? Ne demek babam beni vurur. Böyle babadan böyle adama gidiyorsunuz gene yahu ya.
Önce erkek ailesini görmek gibi bir kanun yok. Böyle kuserek sizi kendince yola getirmeye çalışıyor . Siz niye haksız mıyım diye şüpheye düşüyorsunuz?Arkadaşlar merhba ben 2 senelik evliyim ıstanbulda yasıorum. Esımın aılesı gebzede yasıor benımkışer ıstanbulda aynı mahalledeyız her hafta gebzeye gıder esımın aılesını gorurz ama benımkılere 1 aydır gıtmoruz sureklı yorgunum ısım var vs bahane uydurur hıc sorun edıp kavga etmedım. Ikımızde bayramda calısıoruz sadce 1 gunluk vaktımız var. 1 gunluk vaktımızde de gebzeye gıdıcez bu sene. Bende esıme ılk annemlere (cunku bze cok ykın ve baska vaktımız de yok) gıdelım dedm. Esım sınırlendı anneme gıtmıoruz ılk ınce erkek tarafına gdlr vs baya kavga ettı. Annemgıll gıtmıoruz dıye bana cok kırgın bır yandan annemgıl bır yandan esımgıl. Esım annesını aramız bız gelmıoruz merve ıstemıo ızın vermedı demıs bende aradım oyle bır sey yok sdce annemgıl yakın die ılk ugrayıp ole gıdelım demek ıcın ama acmadı. Sımdı kavgalıyız esımın annesı telefonlarımı acmıo ne yapıcam bılmıorum esım de kus bana yol gosterın yanlıs mı yaptım karsı tarafa
Cok guxel yazmıssınız keske bnmki de okusa anlada ama yok hep o haklı hep onun dedıgı olck tepko koyunca delrırı hstanelık acıllık oluruz gcelerı. Snra seni bosucam vs der bagırır bna her seferındeÖnce erkek ailesini görmek gibi bir kanun yok. Böyle kuserek sizi kendince yola getirmeye çalışıyor . Siz niye haksız mıyım diye şüpheye düşüyorsunuz?
Adaletse, hiç gidilmeyen sizin aileniz. Öncelik onların . Bir de utanmadan sizi suçlu lanse ediyor. Annesi de aynı b.kn laciverti . Kardeşim evlilikte susarak , sinerek , herseye peki diyerek huzursuzluk çıkar. Kavga edin . Sorunlarınızı konuşun. Kırılacak diye sadece eşinizin kararlarını uygulamayın. Mecbur bırakıldığıniz için sinmeden gitseniz ne olur gitmeseniz de...
Siz bayram günü kalkın erkenden ailenizle güzel bir kahvaltı yapın. Gelmiyorsa kendi bilir. Ailenize de gelmeme sebebini guzellemeyin. Evli diye insan ailesinden uzaklaşır mi yaaa. Nerde mantık nerde adalet...
Ne kadar iğrenç gereksiz bı koca ve ailesi.Arkadaşlar merhba ben 2 senelik evliyim ıstanbulda yasıorum. Esımın aılesı gebzede yasıor benımkışer ıstanbulda aynı mahalledeyız her hafta gebzeye gıder esımın aılesını gorurz ama benımkılere 1 aydır gıtmoruz sureklı yorgunum ısım var vs bahane uydurur hıc sorun edıp kavga etmedım. Ikımızde bayramda calısıoruz sadce 1 gunluk vaktımız var. 1 gunluk vaktımızde de gebzeye gıdıcez bu sene. Bende esıme ılk annemlere (cunku bze cok ykın ve baska vaktımız de yok) gıdelım dedm. Esım sınırlendı anneme gıtmıoruz ılk ınce erkek tarafına gdlr vs baya kavga ettı. Annemgıll gıtmıoruz dıye bana cok kırgın bır yandan annemgıl bır yandan esımgıl. Esım annesını aramız bız gelmıoruz merve ıstemıo ızın vermedı demıs bende aradım oyle bır sey yok sdce annemgıl yakın die ılk ugrayıp ole gıdelım demek ıcın ama acmadı. Sımdı kavgalıyız esımın annesı telefonlarımı acmıo ne yapıcam bılmıorum esım de kus bana yol gosterın yanlıs mı yaptım karsı tarafa
Küsen ergenus eş ailesini asla aramam. Eşim konuşana hatta hatasını anlayana kadar laf etmem. İlk de bayramda anneme giderimArkadaşlar merhba ben 2 senelik evliyim ıstanbulda yasıorum. Esımın aılesı gebzede yasıor benımkışer ıstanbulda aynı mahalledeyız her hafta gebzeye gıder esımın aılesını gorurz ama benımkılere 1 aydır gıtmoruz sureklı yorgunum ısım var vs bahane uydurur hıc sorun edıp kavga etmedım. Ikımızde bayramda calısıoruz sadce 1 gunluk vaktımız var. 1 gunluk vaktımızde de gebzeye gıdıcez bu sene. Bende esıme ılk annemlere (cunku bze cok ykın ve baska vaktımız de yok) gıdelım dedm. Esım sınırlendı anneme gıtmıoruz ılk ınce erkek tarafına gdlr vs baya kavga ettı. Annemgıll gıtmıoruz dıye bana cok kırgın bır yandan annemgıl bır yandan esımgıl. Esım annesını aramız bız gelmıoruz merve ıstemıo ızın vermedı demıs bende aradım oyle bır sey yok sdce annemgıl yakın die ılk ugrayıp ole gıdelım demek ıcın ama acmadı. Sımdı kavgalıyız esımın annesı telefonlarımı acmıo ne yapıcam bılmıorum esım de kus bana yol gosterın yanlıs mı yaptım karsı tarafa
Size şiddet uygulamıyor değil mi? Kendi fikrinizi söylediğiniz için sinir krizleri geçirmesi sizin adınıza çok üzücü. Kendinizi boşanmaya hazırlayın derim bu adam belli ki tek bu konuda böyle değil her konuda kendi dediği olsun istiyor. Ömrünüzü vermeyin yazık edersiniz.Cok guxel yazmıssınız keske bnmki de okusa anlada ama yok hep o haklı hep onun dedıgı olck tepko koyunca delrırı hstanelık acıllık oluruz gcelerı. Snra seni bosucam vs der bagırır bna her seferınde
Evlilik işleri öyle verilen sözlerle falan olacak şey değil. EşiniZin tutumu çok yanlış. Tabiki büyükler ziyaret edilir, yani kahvaltıya sizinkilere gidip oradan eşinizin ailesine geçilebilir. Saçma sapan griplere girip hemen aileleri karıştırmak çok saçma. Kayınvalideminiz kendince tavır almış oğlu o şekilde çıkışınca haliyle triplere girmiş. Kayınvalidenizi aramayın. Siz hiç oralı olmayın bir şekilde konuyu kendisi açacaktır o zamanda yaptığı hareketin çok çirkin olduğunu, her sorunda telefona sarılıp aileleri karıştırmak evliliğin temeline dinamit koymaktır ben daha çok kırgınım deyip yaptığı terbiyesizliğin farkına vardırmalısınız.Evlenmdn once byle dgldı nısanlıyken hep en yakın kmse onun evıne gderız bayramlarda ılk dedı sozunu tutmadı evlendıkten snra degıstı soyleyınce kabul etmıo
Arkadaşlar merhba ben 2 senelik evliyim ıstanbulda yasıorum. Esımın aılesı gebzede yasıor benımkışer ıstanbulda aynı mahalledeyız her hafta gebzeye gıder esımın aılesını gorurz ama benımkılere 1 aydır gıtmoruz sureklı yorgunum ısım var vs bahane uydurur hıc sorun edıp kavga etmedım. Ikımızde bayramda calısıoruz sadce 1 gunluk vaktımız var. 1 gunluk vaktımızde de gebzeye gıdıcez bu sene. Bende esıme ılk annemlere (cunku bze cok ykın ve baska vaktımız de yok) gıdelım dedm. Esım sınırlendı anneme gıtmıoruz ılk ınce erkek tarafına gdlr vs baya kavga ettı. Annemgıll gıtmıoruz dıye bana cok kırgın bır yandan annemgıl bır yandan esımgıl. Esım annesını aramız bız gelmıoruz merve ıstemıo ızın vermedı demıs bende aradım oyle bır sey yok sdce annemgıl yakın die ılk ugrayıp ole gıdelım demek ıcın ama acmadı. Sımdı kavgalıyız esımın annesı telefonlarımı acmıo ne yapıcam bılmıorum esım de kus bana yol gosterın yanlıs mı yaptım karsı tarafa
Adam isteklerini size küsme numarasıyla yaptırmaya çalışıyor. Onunki anne de sizin ki anne değil mi; ne kadar ayıp. Madem öyle herkes 1 gün bayram iznini kendi ailesiyle geçirsin.Evde hzursuluk olsun ıstemıorum sonra bana kusuyor sen benı uzuosun benı anlamıosun vs dıor kavga edıoruz 1 hafta surat asıor evı cehennem edıo bana
Arkadaşlar merhba ben 2 senelik evliyim ıstanbulda yasıorum. Esımın aılesı gebzede yasıor benımkışer ıstanbulda aynı mahalledeyız her hafta gebzeye gıder esımın aılesını gorurz ama benımkılere 1 aydır gıtmoruz sureklı yorgunum ısım var vs bahane uydurur hıc sorun edıp kavga etmedım. Ikımızde bayramda calısıoruz sadce 1 gunluk vaktımız var. 1 gunluk vaktımızde de gebzeye gıdıcez bu sene. Bende esıme ılk annemlere (cunku bze cok ykın ve baska vaktımız de yok) gıdelım dedm. Esım sınırlendı anneme gıtmıoruz ılk ınce erkek tarafına gdlr vs baya kavga ettı. Annemgıll gıtmıoruz dıye bana cok kırgın bır yandan annemgıl bır yandan esımgıl. Esım annesını aramız bız gelmıoruz merve ıstemıo ızın vermedı demıs bende aradım oyle bır sey yok sdce annemgıl yakın die ılk ugrayıp ole gıdelım demek ıcın ama acmadı. Sımdı kavgalıyız esımın annesı telefonlarımı acmıo ne yapıcam bılmıorum esım de kus bana yol gosterın yanlıs mı yaptım karsı tarafa
Acillik oluyoruz derken? Napıyor? İnşallah kendini kesiyordur tövbe estağfurullah kötü kötü konuşturuyor insanı ya. Siz kaç yaşındasınız nasıl tanıştınız bu numunelik insanla?Cok guxel yazmıssınız keske bnmki de okusa anlada ama yok hep o haklı hep onun dedıgı olck tepko koyunca delrırı hstanelık acıllık oluruz gcelerı. Snra seni bosucam vs der bagırır bna her seferınde