Evde hzursuluk olsun ıstemıorum sonra bana kusuyor sen benı uzuosun benı anlamıosun vs dıor kavga edıoruz 1 hafta surat asıor evı cehennem edıo banaMervecm çok haklisin. Ben kendi anneme de kaynanama da böyle yaparsan gitmek istemiyorum de. Zaten bir gün izin hakkım var. Evde uyurum daha iyi sen ne yaparsan yap de.
Onunki de anneyse seninkide anne
Cekmeyin suratını falan açıkça manupule mi ne ondan ediyor az da olsa bolye cins erkekler var bir tanesi de size denk gelmişEvde hzursuluk olsun ıstemıorum sonra bana kusuyor sen benı uzuosun benı anlamıosun vs dıor kavga edıoruz 1 hafta surat asıor evı cehennem edıo bana
Nasıl duzelıcek onu pkiCekmeyin suratını falan açıkça manupule mi ne ondan ediyor az da olsa bolye cins erkekler var bir tanesi de size denk gelmiş
Esım sonucta ama normlde cok annecı dgl ama zıyaret knusunda byle halama bıle oturmaya gıtmedık evlendıpmden berı ama onun tum sulalesını gzedıkBu ne ya annesi sütten kesmemiş bir erkek daha.Ben olsam bir kere aradım açmadı bir daha kaynana tarafını aramam bayramdada çeker kendi anneme giderim.Eşim de böyle bir şey yapıp ortalığı bir birine düşürdüğü için ben hiç alttan almam ben onunla konuşmam konuşmak için yalvarmam
Bu ne saçmalıktır ya hu , esin senin sahibin mi , annesi ne alaka , ne kadar hadsizler..Arkadaşlar merhba ben 2 senelik evliyim ıstanbulda yasıorum. Esımın aılesı gebzede yasıor benımkışer ıstanbulda aynı mahalledeyız her hafta gebzeye gıder esımın aılesını gorurz ama benımkılere 1 aydır gıtmoruz sureklı yorgunum ısım var vs bahane uydurur hıc sorun edıp kavga etmedım. Ikımızde bayramda calısıoruz sadce 1 gunluk vaktımız var. 1 gunluk vaktımızde de gebzeye gıdıcez bu sene. Bende esıme ılk annemlere (cunku bze cok ykın ve baska vaktımız de yok) gıdelım dedm. Esım sınırlendı anneme gıtmıoruz ılk ınce erkek tarafına gdlr vs baya kavga ettı. Annemgıll gıtmıoruz dıye bana cok kırgın bır yandan annemgıl bır yandan esımgıl. Esım annesını aramız bız gelmıoruz merve ıstemıo ızın vermedı demıs bende aradım oyle bır sey yok sdce annemgıl yakın die ılk ugrayıp ole gıdelım demek ıcın ama acmadı. Sımdı kavgalıyız esımın annesı telefonlarımı acmıo ne yapıcam bılmıorum esım de kus bana yol gosterın yanlıs mı yaptım karsı tarafa
Surat asmasini mi diyorsunuz surat astikca umursamazsaniz artık etki etmediğini görüp belki bir nebze düzelir. İnsanı aptal yerine koymasinNasıl duzelıcek onu pki
Eşim sonuçta diyorsunuz böyle bir olayda bile sonra ben nerde hata yapıyorum diye düşünüyorsunuzEsım sonucta ama normlde cok annecı dgl ama zıyaret knusunda byle halama bıle oturmaya gıtmedık evlendıpmden berı ama onun tum sulalesını gzedık
Evlenmdn once byle dgldı nısanlıyken hep en yakın kmse onun evıne gderız bayramlarda ılk dedı sozunu tutmadı evlendıkten snra degıstı soyleyınce kabul etmıoEşinin zihinsel bi sorunu var?. annesini arayıp merve izin vermiyor demiş. Bu yetişkin bi adamın yapacağı bi şey değil.
Ya konu sahibi gücenme de bu adamı nerden buldun?
Ve bu çapsızlıkla seni bu kadar nasıl sindirebildi?
Evde hzursuluk olsun ıstemıorum sonra bana kusuyor sen benı uzuosun benı anlamıosun vs dıor kavga edıoruz 1 hafta surat asıor evı cehennem edıo bana
Arayı asla o yapmaz hep yanasırım o adım atmaz ben atana kadar surat ypar terslerEşim sonuçta diyorsunuz böyle bir olayda bile sonra ben nerde hata yapıyorum diye düşünüyorsunuz
HaklısnzBulmuş kolay yolu nasıl hizaya çekiyor ama sizi?
Çünkü o erkek...Siz de aman kuskuk.opmasin diye her dediğini yapma çabasındasiniz,ortaya çıkan sonuç bu.Esım sonucta ama normlde cok annecı dgl ama zıyaret knusunda byle halama bıle oturmaya gıtmedık evlendıpmden berı ama onun tum sulalesını gzedık
Kardeşim olmasın aranız anlamıyor musun? Seninle arasını umursamayan adamı umursama ya. Bulunmaz Hint kumaşı mi bu herifler?Arayı asla o yapmaz hep yanasırım o adım atmaz ben atana kadar surat ypar tersler
Bzm aılede bosanma vs yok ayrılırsa bnden babamgıl veuru benıKardeşim olmasın aranız anlamıyor musun? Seninle arasını umursamayan adamı umursama ya. Bulunmaz Hint kumaşı mi bu herifler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?