- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.442
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Değerlendirsinleeeeer. Bu konunun eşimle alakası yok. Ben kıyafeti sordum. Ona cevap verenleri önemsiyorum. Eşimin yaklaşımı hakkında yorum yapanları değil çünkü konu bu değilMerak eden eski konularınıza baksın, eşinizi normal/sorunsuz biri gibi değerlendiriyor arkadaşlar.
Eşim küçük olduğu için olmayacağını söyleyince bende bir durup düşündüm kararsız kaldım bu yüzden acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedirtti bana. Haklısınız çok da dert değil
Kıyafet değil bebeğimiz küçük olduğu için pijama tarzı şeyler daha rahat olur diyor.Bedene göre satılmıyor mu bu ürünler?
0-1 ay veya 0-3 ay mesela?
Eşiniz bebek tekstili profesörü mü?
İstediğini al canım bayram bu,pinti heriflerden gına geldiSelam kızlar
Evet eşimle bayrama bebeğime alacağım elbise için fikir ayrımına düştük hatta atıştık birazcık.
Bayram da sadece annemlere gideceğiz 5 ay sonra ilk gidişimiz olacak. Bayram da kızımın kırkı yeni çıkacak ve ben hastane çıkışı giydirmek istemiyorum. Eşim daha küçük hastane çıkışını giydirirsin diyor bense cicili bicili bir şeyler giydireyim istiyorum.
O çok üsteleyince olmaz diye bende bir düşündüm yanlış mı diye ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Alacağım kıyafette öyle rahatsız bir şey olmayacak ama pijama gibi de durmayacak üstünde hastane çıkışı gibi.
Hastane çıkışı mı ?
Rahat ama gezmelik bir takım mı?
Eki Görüntüle 2664439
Bebek küçük olunca zaten o pek kalmıcak üstünde o yüzden ben istediğimi alırım 1foto çekimi de olsa giydiririm. İlk bayram çünkü bu anısı kalacak size::)Selam kızlar
Evet eşimle bayrama bebeğime alacağım elbise için fikir ayrımına düştük hatta atıştık birazcık.
Bayram da sadece annemlere gideceğiz 5 ay sonra ilk gidişimiz olacak. Bayram da kızımın kırkı yeni çıkacak ve ben hastane çıkışı giydirmek istemiyorum. Eşim daha küçük hastane çıkışını giydirirsin diyor bense cicili bicili bir şeyler giydireyim istiyorum.
O çok üsteleyince olmaz diye bende bir düşündüm yanlış mı diye ? Siz olsanız ne yapardınız ?
Alacağım kıyafette öyle rahatsız bir şey olmayacak ama pijama gibi de durmayacak üstünde hastane çıkışı gibi.
Hastane çıkışı mı ?
Rahat ama gezmelik bir takım mı?
Eki Görüntüle 2664439
Haklısınız fakat neye göre kime göre diyeceğim. Kendimden örnek vereyim ben ev hanımıyım ve şu an köydeyiz. Sadece eşim götürebilir kıyafet almaya. Kendisine sormadım zaten şu gün şuraya gidelim kızımıza bayramlık alalım dedim ve konu böyle açıldı. Çalışan,sürekli dışarıda olan bir bayan tabi ki söylemeden alabilir. Keza bende şu an şehir de olsam aldıktan sonra haberi olurdu eşimin.Yanlis anlamayin ama adama ne bundan ? Yani erkekler icin ne onemi var bebek ne giymis ne giymemis neden ona soruyorsunuz ki ? Alin istediginiz elbiseyo giydirin
Her bayramda , her yilbasinda , dogum gunlerinde vs ozel gunlerde istedigim kiyafetleri alip giydirdim cocuklarima , bir kere bile esime sormak aklima gelmedi , karistirmayin adami bu kadar basit mevzulara
Çocuklarına sınırsız harcama yapan bir baba ama fazla pimpirik! Beni ikna etse Bayram da bile eşofman giyecek çocuklar rahat olsun diye. Bense özel günlerde özel giyinsinler istiyorumİstediğini al canım bayram bu,pinti heriflerden gına geldi
Haklısınız fakat neye göre kime göre diyeceğim. Kendimden örnek vereyim ben ev hanımıyım ve şu an köydeyiz. Sadece eşim götürebilir kıyafet almaya. Kendisine sormadım zaten şu gün şuraya gidelim kızımıza bayramlık alalım dedim ve konu böyle açıldı. Çalışan,sürekli dışarıda olan bir bayan tabi ki söylemeden alabilir. Keza bende şu an şehir de olsam aldıktan sonra haberi olurdu eşimin.
Bu gunleriniz geri gelmiyor. Fotoğraflarda ani olarak kaliyor. Maddiyat sorun degilse gönlünüzce giydirin. Sizin ilk bayraminiz. Siz de giyinin. O güzel anılarınıza ailenizle mutlu bir kare birakin.Biz hep hastane çıkışı ve 5li zıbın setlerinden aldık. 5li olanları biraz büyük aldık yani beden olarak oluyor ama ben daha şeker bayramlık bir şey alıp giydirmek istiyorum
Mune abla 49 kilomusunÇoğunlukla altında fırfırlı minik şortu olanlara bayılıyordum, bence ne istiyorsanız onu giydirin.
Şu modeller çok güzel, bebeğe giydirip yemelik:)
Tulum tarzı isterseniz de çok cici tulumlar var, örnek olsun diye koydum birkaç tane.
Eki Görüntüle 2664514 Eki Görüntüle 2664522
Eki Görüntüle 2664517
Eki Görüntüle 2664518
Eki Görüntüle 2664523
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?