Bayram elbisesi ?!

Bunun gündem olması bile tuhaf. Ne istiyorsanız alın giydirin. Derde bak dedirten cinsten bir konu.
Eşim küçük olduğu için olmayacağını söyleyince bende bir durup düşündüm kararsız kaldım bu yüzden acaba ben mi yanlış düşünüyorum dedirtti bana. Haklısınız çok da dert değil

Çok guzel elbiseler var giydir içinde kalmasın,iki tane kızım var küçükken nasıl süslü gidirirdim çok tatlı olurlardı ,şimdi büyüdüler karisamiyorum kıyafete onlar seciyor.Rabbim evladiniza hayırlı ömür versin inşallah nasıl tatlıdır o şimdi

Bu üye genelde eşine sallar biz sallamaya başlayınca savunmaya geçer. Öyle deme yani bacım kıymetli oluyor kocası
Burada eşime sallamadım herkese telkin etmenize gerek yok. Rahat olun ya kasmasın kimse sizin boş ve gerçek dışı yorumunuz yüzünden

Allah razı olsun cümlemizin evladına hayırlı ömür versin inşallah

Bu kadarcık konuyu bile tatlı dille halledemiyor musunuz?
Nasıl bir iletişim var aranızda ya da sizin fonksiyonunuz ne o evde?
Kavga etmedik zaten ama fikir ayrımına düştük . Malum lohusalık da var çok tatlı dilli değilim maalesef hemen alınıp olayı büyütüyorum. Eşim bebeğimiz küçük olduğu için pijama tarzı daha rahat olur kendi zevkin için bebeği rahatız edeceksin deyince atıştık. Konudan ziyade söylediği sözden ötürü yani

Gereksiz bir yorum takılmayın. Ben eşime sallayanlara bir şey demedim hiç bir zaman bilen bilir. Gereksiz ve abartı yorum yapanlara cevabımı verdim saygı çerçevesince. Durum bundan ibaret
Anladım neyse sizde o cimri kocanızı takmayın gidin alın istediğinizi giydiğin çocuğunuza bayramda giymiycekte nezaman giyicek

Pembe giydirme ..sarı yada lila renkler giysin eşime de sormam o ne karışır ki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…