Ucuza geçinmeyi bilen arkadaşlar varsa beni de aydınlatsın. Pazara da gidiyorum ama orada bile bir gömlek 600 700 ya da bir çocuk ayakkabısı 600. Ben mi bulamıyorum acabaBugün çok az bir alışveriş yapmış olmama rağmen resmen 5bini bıraktım dışarıda. Aldığım sadece yarım kilo çıkolata biraz kahve kıyma ve bayram tatlısı. Birkaç da ev için market alışverişi yaptım. Bilmiyorum ne olacak böyle. Bir kadın gördüm 50 liralık bayram çikolatası aldı çocuğu istediği için. Herşey çok zor. Geçim zor. Hadi karnımızı doyuyoruz ama gelecek beni korkutuyor kenara hiç koyamıyorum yarın öbür gün yaşlı ve evsiz kirada evladımın sırtında yük olmak istemiyorum. Onun eğitimini destekleyebilmek istiyorum ama bir kitap seti okuma kitabı 1. Sınıf o bile 700 lira olmuş. Gerçekten üzülüyorum.
Malesef hayat çok pahalı, çocuklarımı düşünüyorum şundan kısayım bundan kısayım,kenara bişeyler koyalım diyorum. Markette indirimli şeyleri takip ediyorum ama yine de pek birikim olmuyor. Çok şükür kiracı değilim,eşim manav sebze meyveye para vermiyoruz ama yinede hesaba döktümmü gider çok. Artık karnımız doyuyorsa çok şükür diyorumUcuza geçinmeyi bilen arkadaşlar varsa beni de aydınlatsın. Pazara da gidiyorum ama orada bile bir gömlek 600 700 ya da bir çocuk ayakkabısı 600. Ben mi bulamıyorum acaba
Hayat çok zor artık. Oğlum aylardır tatil istiyor diye rezervasyon yaptırdım üç gece ve vicdanen rahatsızım müsriflik yaptım diye. Her şey lüks oldu ama çocuğa da anlatılamıyor.Bugün çok az bir alışveriş yapmış olmama rağmen resmen 5bini bıraktım dışarıda. Aldığım sadece yarım kilo çıkolata biraz kahve kıyma ve bayram tatlısı. Birkaç da ev için market alışverişi yaptım. Bilmiyorum ne olacak böyle. Bir kadın gördüm 50 liralık bayram çikolatası aldı çocuğu istediği için. Herşey çok zor. Geçim zor. Hadi karnımızı doyuyoruz ama gelecek beni korkutuyor kenara hiç koyamıyorum yarın öbür gün yaşlı ve evsiz kirada evladımın sırtında yük olmak istemiyorum. Onun eğitimini destekleyebilmek istiyorum ama bir kitap seti okuma kitabı 1. Sınıf o bile 700 lira olmuş. Gerçekten üzülüyorum.
Maalesef öyle, bugün birkaç çerez çeşidi, lokum ,tatlı, çikolata , salça vs aldık, 5 binden fazla ödedik, hadi iyi kötü aldık bizler ya alamayanlar, durum çok kötü çok...Bugün çok az bir alışveriş yapmış olmama rağmen resmen 5bini bıraktım dışarıda. Aldığım sadece yarım kilo çıkolata biraz kahve kıyma ve bayram tatlısı. Birkaç da ev için market alışverişi yaptım. Bilmiyorum ne olacak böyle. Bir kadın gördüm 50 liralık bayram çikolatası aldı çocuğu istediği için. Herşey çok zor. Geçim zor. Hadi karnımızı doyuyoruz ama gelecek beni korkutuyor kenara hiç koyamıyorum yarın öbür gün yaşlı ve evsiz kirada evladımın sırtında yük olmak istemiyorum. Onun eğitimini destekleyebilmek istiyorum ama bir kitap seti okuma kitabı 1. Sınıf o bile 700 lira olmuş. Gerçekten üzülüyorum.
Kıyma 1 kg tatlı 1 tepsi 3 kg civarıHayat çok zor artık. Oğlum aylardır tatil istiyor diye rezervasyon yaptırdım üç gece ve vicdanen rahatsızım müsriflik yaptım diye. Her şey lüks oldu ama çocuğa da anlatılamıyor.
Bu arada saydıklarınızın 5000 tutmasına çok şaşırdım yine de, kıymayı kaç kg aldınz
zor gerçektenBugün çok az bir alışveriş yapmış olmama rağmen resmen 5bini bıraktım dışarıda. Aldığım sadece yarım kilo çıkolata biraz kahve kıyma ve bayram tatlısı. Birkaç da ev için market alışverişi yaptım. Bilmiyorum ne olacak böyle. Bir kadın gördüm 50 liralık bayram çikolatası aldı çocuğu istediği için. Herşey çok zor. Geçim zor. Hadi karnımızı doyuyoruz ama gelecek beni korkutuyor kenara hiç koyamıyorum yarın öbür gün yaşlı ve evsiz kirada evladımın sırtında yük olmak istemiyorum. Onun eğitimini destekleyebilmek istiyorum ama bir kitap seti okuma kitabı 1. Sınıf o bile 700 lira olmuş. Gerçekten üzülüyorum.
Markette karın doyuran 100 tl den ucuz bir ürün bulunmuyor. Bu konuda ben de çok sıkıntı çekiyorum.Bugün çok az bir alışveriş yapmış olmama rağmen resmen 5bini bıraktım dışarıda. Aldığım sadece yarım kilo çıkolata biraz kahve kıyma ve bayram tatlısı. Birkaç da ev için market alışverişi yaptım. Bilmiyorum ne olacak böyle. Bir kadın gördüm 50 liralık bayram çikolatası aldı çocuğu istediği için. Herşey çok zor. Geçim zor. Hadi karnımızı doyuyoruz ama gelecek beni korkutuyor kenara hiç koyamıyorum yarın öbür gün yaşlı ve evsiz kirada evladımın sırtında yük olmak istemiyorum. Onun eğitimini destekleyebilmek istiyorum ama bir kitap seti okuma kitabı 1. Sınıf o bile 700 lira olmuş. Gerçekten üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?