Bayram Akbabalari

Hayır hayır ben dedim ki bana yatmadı kurban parası yatmayan parayı ben sana nerden vereyim dedim . Ertesi günde ben kurban kesmeyecegim dedi bana ben de madem kesmeyeceksin neden yatmayan parayı istiyorsun dedim .
Hee tamam o zaman, ben yanlış anlamisim.
Neyse , zaten uzaklardasın..şükret normalde muhatap olmadığın için. Yıllık izninde de yurtdışı turu falan ayarla, çok muhatap olma ailenle

Ölüm hak, miras helal. Sana kalan parayı düşünceklerine kız annesini kaybetmiş diyip azıcık insancıl olsunlar. Ohh Allah daha da bereket versin, maaşını da kiranı da çatır çatır ye ihtiyacı olmayan hiç kimseye de koklatma. Anneciğine de Allah rahmet eylesin.

Herkes dostunu düşmanını kötü gününde görüyor ben hem kötü günümde hem iyi günümde gördüm. Ben atandigimda ne amcam ne yengem birçok akraba beni aramadı bile ha bekledim mi hayır ondan sonraki laf sokmalarini umursadim mi hayır ama bu bayram çok üst üste geldi artık kaldıramadım. Bu vesileyle dayımı da silmiş oldum ben kalkarken o da vedalaşalim diye arkamdan baktı ama ben vedalaşmadim . Deprem zamanı da babamın kuzeni var bitane ben ona da amca diyorum onunla da aramız çok iyidir o ve ailesi saolsunlar benim için epey çabaladilar, düğün akşamı da yanımıza geldi onunla sarıldık ben hemen onların yanına oturduk o bile amcamı işaret ederek dikkat et bunlara tolin dedi bende biliyorum dedim kendi amcamda ona sarıldığımı muhabbet ettiğimi falan görünce baya bozuldu ama yapacak bisey yok .

Seni kutluyorum ve bayiliyorum bo Harikasin gercekten tum samimiyetimle seni kutluyorum.boyle guclu hazircevap ol her zaman.amcanla yengene olan tavrina bayildim. Birak fena desinler yeterki malini mulkunu annenden kalan hicbirseui yedirme. Babanada kardesinede amcanada dayilarinada. Sinik sönük salak olmaktan iyidir.aslan gibi yuru yoluna

Ben böyle değildim aslında beni bu hale getirdiler . Epeydir zaten gerek surat ifademle gerek aradiklarinda acmayarak tavrımı belli ediyorum . Yengeme sinir oldum ya laf sokacaksan ne gelip selam veriyorsun ya benim zaten senden beklentim yok defol git.

Ağzına sağlık. Kimseye eyvallahın olmasın.
Herkese haddini bildir. Alışmışlar ezik büzük çocuklara sana terbiyesiz derler tabi

Hayattaki bütün aklımı orda kullandım galiba sonradan öğrendim ki evin üzerine kredi çekip kuzenime pahali düğün yapacakmış içinde patladı nasip
Annenizin parasıyla zaten ne alaka amcanızın üzerine ev alınacak ki. Babanız hatta dayınız teklif etse anlayabilirim ama amcanız nasıl bir cesaret ve yüzsüzlükle isteyebilmis hemde acınız tazeyken şaka gibi. İyi ki vermemişsiniz.
Yerinizde olsam gitmem bir daha ya.
Bu nedir para,para para sürekli ,kendi yagınizda kavruluyorsunuz boşverin gitmeyin bir daha. Hadi babanızın durumu kötü olur anlarım istesin ama şu durumda anlamsiz olmuş.
Dayınızı da siz tanıyorsunuz sakadan anlamayacak yada kaba saba olduğu bellidir bence şaka da olsa kaldıramamış olabilir.

Amcama sinir oldum ne hakla annemden kalan mirasta gözü olur.

Bu hikayede benim anlayamadığım sadece bir şey var. Anneniz vefat etmiş sizin sigortalı bir işiniz ve maaşınız var. Babanızın emekli maaşı var. Vefat eden annenizin emekli maaşını devlet size nasıl veriyor sistemde bir açık mı buldunuz. Devletin sadece boşanmış, maaşı olmayan çocuğa ailesinden maaş bağlanıyor diye biliyorum yanlış mı biliyorum..

Ay aynı kaynanam gibi yüzsüz bu insanlar valla boşver kız iyi yapmışsın hiçbiriyle görüşme

Tapuyu amcana versen hayatının hatasını yapmış olurdun.

Dayın konusunda haksızsın. Dayın haklı yükselmekte. Koca adam, bir sürü olay atlatmış. Senin şaka dediğin oek saka değil bence.

Babanla olan para öuhabbetinde onlardan kesilen miktarı iade ettiğin gibi bundan sonra onların hesabına yatan da onlarda kalacak. Sen atanöışsın bitmiş. Para kime yatıyorsa onundur. Zaten atanmışsın. Mirastan gelen evin de var. Yasa keyfine bak. Üçün beşin hesabını yapma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…