Baykuş Meselesi

İşin hurafe tarafında değilim derken tam anlayamadım hurafe tarafı ne oluyorki

Annemler de hep der kimin evine karşı öterse o evden cenaze çıkar diye. İlginç gerçekten. Hayvanların gözünde perde olmaz derler.

Maalesef öyle oldu, onların doğal alanlarını da yok ettik, ister inanın ister inanmayın ne zaman bir yerde orman yansa içim kan ağlıyor, akciğerlerimiz yanıyor diye ayrı üzülüyorum, o ağaçların üzerindeki sincap yuvalarına, kuş yuvalarına, ormandaki yılanı, kaplumbağası, domuzu, böceğine ayrı üzülüyorum, kavrularak can veriyor hayvancıklar
Korktuğum hayvan yok mu? Var, yılana canlıyken dokunamam, keneden de çok huylanırım ama bizler kadar yaşam hakları olduğuna inanıyorum, her birinin doğada bir görevi fonksiyonu var, hiçbiri sebepsiz var olmamış.

O da ana işte, bebeklerini korumaya çalışıyordur, bizim burada tavuklar yavrularına yaklaşınca öyle bir kabarıp kovalamaya başlıyorlar ki, alt tarafı tavuk denir o ne bilsin analığı denir değil mi? Öyle bir biliyorlar ki.

Börtü böceğiyle, yılanı akrebiyle, kuşu köpeğiyle, ağaçlarıyla doğaya ne yaparsanız onun karşılığını alırsınız, ben böyle inanıyorum.

Megafonla satış yapanı da şikayet ettim. Aynı şekilde fişek patlatanları da şikayet ettim onlara zarar veriyor diye. Kimse hayvan düşmanlığı yapmıyor. Ezan sesi rahatsız ediyorsa uyku saatlerini ona göre düzenleyin. Peki konu sahibi ne yapsın o zaman? İşe gidecek diyelim her gece uykusuz hayat nereye kadar devam eder?

Hayvanlari yerinden yuvasından edince dahami rahat uyuyacaklar? Vicdan meselesi tabi

Bunun çözümü konu sahibinin taşınmasıdır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…