Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba eşimin tayini bayburta çıktı ve sizden yardım istiyorum orada yaşayanlar bana biraz orayı anlatabilirmi evler nasıl kiralar nasıl sosyal yaşam hakkındalütfen bilgi verin
Tek bildiğim kışın çooook soğuk ve taksiyle nereye gidersen git 5 tl :)
Eşim acemi askerliğini orada yaptı.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bak o iyiymiş :) çok teşekkürler umarım orada yaşayan bir kaç kişi çıkarda daha güzel bilgi alabilirim
ben bayburtta çalışıyorum öncelikle merkez mi ilçesimi olduğuna göre ufakta olsa fark var. küçük bir yer. sosyal hayat çok kısıtlı. tutucu insanları. kadınlara pek değer verilmiyor. kaloriferli evler 500 civarında. oldukça soğuk bir havası var.
ben demirözü ilçesindeyim merkeze yarım saat sürüyo. bide aydıntepe diye ilçesi var o ne kadar sürüyor bilmiyorum. kombili evler var merkezde. tokilerde ev bulmak zor evet. bide üniversite olduğundan kiralar yükselmiş sanırım ondan bulmak zor olabilir. ama yeni yapılar var merkezde. kadınlara geline erkek egemen toplum kadını evde oturması gereken bireyler olarak görüyorlar. aslında bayburt yaşanmadan anlatılmaz. gelince -anlayacaksınız ne demek istediğimi. eşiniz ne iş yapıyor?