• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlara en uygun meslek sizce nedir

ayrıca öğretmen olmak artık biçok kişinin sandığı kadar çok kolay değil.eğitim fakültelerinin puanı çok yüksek.hadi diyelim kazandınız daha kpss sınavı var.o da artk öss gibi oldu.ordan en az 85-90 puan almak gerekir(branşa göre değişir).diyelim ki bunu da aldınız.branşınızda atama yapılacak mı bunu beklersiniz.sonra memleketinizden km.lerce uzağa gidersiniz

gerçekten de rahat :1no2:sadece tatili çok diye yapılacak bir iş değil öğretmenlik..

birçok kişiye göre öğretmenlik çok rahat.evet tatilleri fazla ama tatiller de olmasa katlanılamayacak bir iş .çok sabır istiyor hele bide şimdiki gençlerle uğraşmak için evliya olmak lazım.ama çalışma saatleri açısından güzel tabi.

sonuna kadar haklısınız ben lisedeyken öğretmenlere saygı falan yoktu okulda şimdi daha beter olmuştur tabii ki Allah sabır versin gerçekten sabır gerektiren bir işiniz var

valla ben mühendis olcam ve öğretmenlik bence zor ya, ben dayanamam okadar çocuk falan. insan kendi çocuğuna söz geçiremiyor. bide lise falan hepten kötü ya laf denmiyor. ben kaldıramam bir anlat iki anlat patlarım bentatlicadiarzu ben yapamam yahu . allah kolaylık versin

bence artık şu meslek bayanlara,şu meslek de erkeklere uygundur diye sınırlar çizilemiyor...:1closedeyes:
erkek işi olarak görülen pek çok işi kadınlar da büyük başarıyla yapabiliyorlar...
ama benim şahsi fikrim polislik

anaokulunda ogretmenlık sekreterlık dıye dusunuyorum bende sımdı ıs bakıyoruym umarım bulurum :)

benim kızımdan da istediği şey öğretmen olması...ama branş öğretmeni...ya matematik ya da ingilizce...
tam bayanlara göre meslek öğretmenlik....
sevgiler...

bencede öğretmenlik. çalışma saatleri hesaba alındıgında en cok maaşı olan meslek. gunde 6 saat çalış tam maaş al. ben çok memnunum işimden.

bencede öğretmenlik yada kendine ait bi iş yerin olacak mesela fotoğrafçılık yada çiçekçi gibi bi bayan için çok iyi olurdu heralde ama inşallah bende öğretmen olmayı çok istiyorum bide ayin ve atama işi bide kpss korkusu olmasasenağlama

çoğunlukla öğretmenlik denmiş.bir öğretmen olarak şunu açıklamak istiyorum:dışarıdan hepiniz yarım gün çalıştığımızı düşünüyor.hayır.biz her dakika çalışıyoruz.işimiz çocuklar,insan.işimiz geleceğe iyi insan yetiştirmek.her öğrenciyi farklı zamanlarda kafamıza takar düşünürüz,ne yapabilirimler hiç bitmez.okulun kapısından çıktıktan sonra işimiz bitmez biz öğretmenlerin.kolay görünüyor.işini severek,fedakarlıkla yapmak önemli,

bence şuan en geçerli meslek grafikerlik hem iş bulma zorluğu yok artık her firma grafikere ihtiyaç var hem de maaşlar çok iyi

Ben ev hanımıyım her şin zorluğu vardır kendine göre bunun yanında güzel taraflarıda var elbet tıpkı hayat gibi yaşamak güzel ama yaşamak zor zaman şartları içinde

bana göre meslek ev hanımı olmak :1ninca:
anaokulunda çalışmak da zevkli diye düşünüyorum çocukları seviyorsan

kesinlikle öğretmenlik ben çok rahat bi meslek olduğunu düşünüyorum çevremdeki hanım öğretmen arkadaşlarım da memnunlar işlerinden

hafta sonu tatili birinci dönem tatili ve yaz tatili gibi imkanlarıyla bayanlar için en uygun meslek bence öğretmenliktir....

öğretmenim işe başladım sadece bir ay tahammül edebildim, bıraktım zaten isteyerek okumamıştım ama üni laylaylom geçti okudum, yaparım alışırım dedim olmadı, uygunluk, saat, tatil hikaye en önemlisi sevmek ben şimdi kara kara düşünüyorum ne yapıcam diye:(

Back