bence öğretmenlik bir bayan için en iyi meslek. çok pişmanım keşke geri dönüş şansım olsa((
kesinlikle duygularıma tercuman olmuşsun canım we ekliyorum"Ah EŞŞEK kafam ahhhhhhhh"
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence öğretmenlik bir bayan için en iyi meslek. çok pişmanım keşke geri dönüş şansım olsa((
merhaba arkadaşlar sizce bayanların evinide ihamal etmeden yapabileceği hangi meslekleri önerirsiniz.bir işe atılmak istiyorum.bana yardımcı olursanız sevinirima.s
Bir katakulliye geldi, öğretmenliği seçiverdim ama her geçen gün alışmaya ve sevmeye başladım, hele bu söylediklerinizden sonra, bir an önce bitsin diyorum bu okul:icecream:
Canım benim, sen de öğretmen olacaksın demek... Çok sevindim senin adına.kafamçokkarıştı
Ne öğretmeni olacaksın bakalım? :1hug:
Güzel soru...
Yakın zaman öncesine kadar bu soruya tartışmasız "öğretmen" derdim. Ama şimdi dilim varmıyor. Mesleğimi seviyorum, bununla bir ilgisi yok.
Sadece;
80'li yılların sonlarına doğru yeterlilik sınavı çıkardılar, boyun eğdik.
Doğuya yolladılar, rotasyon dediler yine boyun eğdik.
Eş durumundan en fazla 80 km uzağa gidilebiliyorken 120 km uzağa verdiler ses çıkaramadık.
Şimdi de KPSS çıktı. Öğretmenler bekleşip duruyorlar ve kazananlar azınlıkta. Mezun olup da işsiz öğretmen olmak, bu öğretmen kıtlığında ayıp değil mi?
Yok anacığım, öğretmen falan olmayın. Eksileri artılarını aştı zaten.
bence bayanlar için en ideal meslek öğretmenlik ben öğretmen olcam
ama hep eczacı olmak istiyodum aslında eczacılık da olabilir ama kendi eczaneni açabilcek sermayeye sahipsen diplomanı bırak eczaneye sen işini yap