• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlara en uygun meslek sizce nedir

şimdi oğlan anneleri bile gelin adaylarını öğretmenlerden seçiyor hanımlar:))hem kendi işini hem evinin işini hem gezmesini yapsın diye....

bencede öğretmenlik. çalışma saatleri hesaba alındıgında en cok maaşı olan meslek. gunde 6 saat çalış tam maaş al. ben çok memnunum işimden.

arkadaşım siz eve gelince yapılması gerekenleri pek umursamayan ve zümresine yük olan bir öğretmen tipisiniz herhalde... ee öyleleri için her iş en kolay çünkü hakkını vererek yapmıyorlar ki...

kesinlikle öğretmenlik ben çok rahat bi meslek olduğunu düşünüyorum çevremdeki hanım öğretmen arkadaşlarım da memnunlar işlerinden

arkadaşlarınız güne giyilecek kıyafetle okula gelip zil çalar çalmaz işim var diye velilere 1 dakika bile ayırmadan okuldan fırlayıp gezmeye giden ve maalesef hepimizin öyle olduğunun sanılmasına sebep olan özde değil sözde öğretmenlerdir... hastasının yüzüne bakmayan, organ ticareti yapan doktorlar oluyor zaman zaman ama bu onların mesleğinin kutsallığını etkilemez bence..

İki meslegi cok istemisimdir.
Avukat
Psikyatri.

İkisine de elveda dedim tabii. :5:

neden herkes öğretmenlik demiş çok merak ediyorum ?

PSİKOLOJİ BÖLÜMLERİ BENCE !

Back