Bayanlara en uygun meslek sizce nedir

buarad arkadaşlar farkındamısınız kadına neden herkes öğretmenliği yakıştırıyor. yarım gün çalışıyor ya, eve gelsin hiç durmasın evinin işi yapsın yemek yapsın, çocuklara baksın, ev hizmetini aksatmasın. bizde bu zihniyet oldukça öğretmenlik kadın için en ideal meslek olmaya devam edecektir.
ohh ne güzel çalışsın para getirsin, ev hizmetçiliği misyonunuda aynı zamanda tek başına yetiştirebilsin.

o kadar zorki öğretmenlik diyen arkadaşlar.eve geliyorum tüm sabrım bitmiş.kafamda çocukların sesleri.sanki her an çıkacaklarmış gibi

bravo çok aydın bir yorum

en iyi meslek ew hanımlığı bulaşık yıka,çamaşır yıka,yemek yap,ütü yap,kocanın dırdırını dinle,yat aşşa kalk yukarı ücret yok ama ssk war (oda kocan) muhuhauha

o kadar zorki öğretmenlik diyen arkadaşlar.eve geliyorum tüm sabrım bitmiş.kafamda çocukların sesleri.sanki her an çıkacaklarmış gibi

al benden de o kadar..İnanın eve kendimi zor atıyorum.Bİr de ev işi yapıyorsun üstüne..Üstelik sadece beden yorgunluğu değil beyin yorgunluğu da oluyor..Öyle karşıdan görüldüğü gibi değil bu meslek..

kız bende ewe iyi alıştım ne olacak bilmiom walla nilcim işe girince olunca

bebek olunca al hergün yardımcı.yoksa çok zor valla.benimki alıştı.çokda sever haba der ona.kapılarda bekler gelmesini hergün

banada annem ufakken bakıcı tutmuştu annemden cok o ılgılenırdı gecelerı aglarmısım olgaymıs adı oga oga dıe aglarmısım zuhahauha..ben ksıkanırım yaw bebegım bakıcısına daha cok baglanır dıe:çok üzgünüm:
ama calısıan kadınlar yada cok aktif olan bayanlar için tabııkı bakıcı sart nilcim

sende olmasaydın efendim ögretmen psiko ögretmen:mymeka:

bence kadına en çok yakışan ve uyan meslek ev hanımlığı gerisi bayıyor ama ev hanımlığı en güseliii :dance::dance:

haklısın canm walla bı bebek olsunda o zaman bakacam artık çaresine.bende gezmeden yapamam :)))

arkadaşlar ben sağlıkçıyım ve çok rahat bir işim var allaha şükür. bütün sağlıkçı arkadaşlarm benim gibi değil tabi. ben 3 günde bir gece nöbete geliyorum işim de çok ağır değil.diğer bütün zamanlarda evdeyim oğlumla bolca vakit geçiriyorum. hatta çalışmıyor gibiyim. çünkü gündüzleri evdeyim. hem ev işine hem gezmeye hem de ardaya vakit ayırabiliyorum. allah hepinize benimki gibi rahat bir iş nasip etsin. bunu çok içten söylüyorum. çünkü ne olursa olsun anne gibi kimse ilgi gösteremez çocuğa.

ben psikolog diyorum sadece yaz tatilin biraz kısa oluyor onun dışında bir sorunu yok tabii mesleğini severek yaparsan insanların sorunlarını dinleyip onları tedavi etmek çok güzel birşey tavsiye edeiyorum yerimseniben

Öğretmenliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkk..Ahhhhhhhh ahhhhhhhhhhhh!

Bakıyorum da bayanlar hangi mesleğin tatili çok,hangisinin çalışma saati az ona göre meslek seçioruz.Aslında haklıda sayılırız.Ülkemizdeki çalışma koşullarının zorluğu ,yetersizliği, gibi nedenlerden yılmışız artık.Bende öğretmenim yarım gün çalışıyorum.Tatilide çok ama çalışırken gerçekten çok özveri ve tempo gerekiyor.Şimdiki çocukları eğitmek ayrı bir iş.
Bedenen değilde kafa olarak çok yoruluyorsunuz.Daha yeni yeni kendime geliyorum.Tatilde olmasa vay halimize.............................

valla her işin bi zor yanı var bence ev hanımlığı da zor annemden biliyorum hergün ne pişirsem diye strese giryor. sonra akşama kadar ev işi bulaşık tabi çalışan bayanlar bütün bunları birarada yapıyor. hem çalışıyor hem ev hanımlığı yapıyor. hepsi de zor valla.

birçok kişiye göre öğretmenlik çok rahat.evet tatilleri fazla ama tatiller de olmasa katlanılamayacak bir iş .çok sabır istiyor hele bide şimdiki gençlerle uğraşmak için evliya olmak lazım.ama çalışma saatleri açısından güzel tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…