• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar Yeni Evim İçin Yardımlarınıza İhtiyacım Var...

damla61

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2009
57
5
98
Bursa
Evim henüz yapım aşamasında düğünüme çok kısa bir süre kaldı.Mobilya,halı,perde model ve renk konusunda fikirlere ihtiyacım var.Yardım ederseniz çok memnun olurum.Her türlü öneriye açığım...Şimdiden teşekkür ederim...

Eklentiler

• $P4022071.webp
    $P4022071.webp
    10 KB · Görüntüleme: 84
  • $cbbc.webp
    $cbbc.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 84
  • $Adsız.webp
    $Adsız.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 73
  • $hd.webp
    $hd.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 88
  • $P4022073.webp
    $P4022073.webp
    5 KB · Görüntüleme: 76
  • $P4022072.webp
    $P4022072.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 89
  • $P4022075.webp
    $P4022075.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 63
  • $18.webp
    $18.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 67
  • $P4022061.webp
    $P4022061.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $P3312050.webp
    $P3312050.webp
    26 KB · Görüntüleme: 65
  • $P3312049.webp
    $P3312049.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 80
  • $P3312051.webp
    $P3312051.webp
    25 KB · Görüntüleme: 70
  • $32.webp
    $32.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 89
  • $P4022066.webp
    $P4022066.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 75
Son düzenleme:
yatak odasında pembe örtülü olanı beğendim ben

genel olarak ev eşyası için benimtercihim açık renkler
evi çok ferah gösteriyor
benim evim küçük zaten
o yüzden koyu renk almamaya gayret ettim
bak ben evimişu şekilde düzenledim
ilk 2 sayfada tüm fotolar
gerçi şuan biraz daha farklı ama genel itibariyle böyle

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/317999-gzdecsknin-evi.html

cnmm ben 4 yıllık evliyim sana tavsiyem bence salon takımı alma yani vitrini alma.. artık modası geçti nacizane fikrim tabi...

Güle güle oturun. Manzaranız da pek güzelmiş.

Mobilyacı, perde vs. konularında ben çok gerilerde kaldım, yeni evlenenler bunlar hakkında görüşlerini paylaşacaklardır mutlaka. Ben sadece genel olarak birkaç şey söylemek isterim.

Kendi eviniz olması eşya seçimi için büyük avantaj. Çok ufak bir eve benzemiyor, ama yine de oda ölçülerini bilmekte yarar var. Seçeceğiniz eşyaların kendini iyi gösterebilmesi için odaların öyle çok tıklım tıklım olmaması önemli. Biz evlenirken o hataya düştük. İnsan mağazada geniş alanda pek kestiremiyor bazı şeyleri.

Tercihiniz açık yönlerden yana gördüğüm kadarıyla. Evi ferah göstermeleri açısından doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Gerek çok açık, gerekse de çok koyu renklerde, koltuk takımlarının düz renkten ziyade, kendinden desenli olması daha kullanışlı olabilir. Alacağınız eşyaların kapaklarının sıkı sıkı kapanabiliyor olduğundan emin olun, aksi halde içlerine toz giriyor. Açık renk mobilya da çok sorun olmaz herhalde ama koyu renk mat yüzeyler toz açısından tam bir baş belası. Halı konusunu iyi araştırın, üstünde saç, ip gibi şeyleri zapteden bir şey olmasın. Benim tercihim, maddi imkan elveriyorsa el halısından yana her zaman, ama sanırım şimdi pek moda değil. El halısında da geniş desensiz alanlar da ayak izi falan kalma problemi olabiliyor. Çalışan bir ev hanımı olacaksanız, perde, örtü vs. konularında kolay yıkanabilir ütü istemeyen türleri tercih etmekte yarar olabilir.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.............

Lütfen konuları ilgili bölümlere açınız.
Konunuz, içeriğinden dolayı, "Sorular, Sorunlar, Tavsiye ve Öneriler" bölümüne taşınmıştır.

ben kahverengindeki yatak odasini daha cok begendim daha agir duruyor ama tercih sizin oturma odasida beyaz cabuk kirlenir bence uzum omurlu olmaz baska renk tercih edin yemek odasi hos güle güle oturmayi nasip etsin ALLAH...:nazar:

ben kahverengindeki yatak odasini daha cok begendim daha agir duruyor ama tercih sizin oturma odasida beyaz cabuk kirlenir bence uzum omurlu olmaz baska renk tercih edin yemek odasi hos güle güle oturmayi nasip etsin ALLAH...:nazar:

Ben de kahve rengi olanı beğendim daha kullanışlı görünüyor.Koltuklar da model bu ama rengi konusunda kararsızım.Annemin evinde açık renk koltuktan bıktım doğrusu.Yemek odasını tamamlayabilecek koktuk rengi ne olabilir sizce tşk ederim cvp için:69:

Güle güle oturun. Manzaranız da pek güzelmiş.

Mobilyacı, perde vs. konularında ben çok gerilerde kaldım, yeni evlenenler bunlar hakkında görüşlerini paylaşacaklardır mutlaka. Ben sadece genel olarak birkaç şey söylemek isterim.

Kendi eviniz olması eşya seçimi için büyük avantaj. Çok ufak bir eve benzemiyor, ama yine de oda ölçülerini bilmekte yarar var. Seçeceğiniz eşyaların kendini iyi gösterebilmesi için odaların öyle çok tıklım tıklım olmaması önemli. Biz evlenirken o hataya düştük. İnsan mağazada geniş alanda pek kestiremiyor bazı şeyleri.

Tercihiniz açık yönlerden yana gördüğüm kadarıyla. Evi ferah göstermeleri açısından doğru bir seçim olduğunu düşünüyorum. Gerek çok açık, gerekse de çok koyu renklerde, koltuk takımlarının düz renkten ziyade, kendinden desenli olması daha kullanışlı olabilir. Alacağınız eşyaların kapaklarının sıkı sıkı kapanabiliyor olduğundan emin olun, aksi halde içlerine toz giriyor. Açık renk mobilya da çok sorun olmaz herhalde ama koyu renk mat yüzeyler toz açısından tam bir baş belası. Halı konusunu iyi araştırın, üstünde saç, ip gibi şeyleri zapteden bir şey olmasın. Benim tercihim, maddi imkan elveriyorsa el halısından yana her zaman, ama sanırım şimdi pek moda değil. El halısında da geniş desensiz alanlar da ayak izi falan kalma problemi olabiliyor. Çalışan bir ev hanımı olacaksanız, perde, örtü vs. konularında kolay yıkanabilir ütü istemeyen türleri tercih etmekte yarar olabilir.

Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.............

Öncelikle çok tşk ederim güzel vaktinizi ayırıp düşüncelerinizi paylaştığınız için için.Bende eşya yığını evlerden hoşlanmıyorum.Salonumu oturma odası olarak kullanacağım o bakımdan koltuk rengi konusunda kararsızım.:44:

yatak odasında pembe örtülü olanı beğendim ben

genel olarak ev eşyası için benimtercihim açık renkler
evi çok ferah gösteriyor
benim evim küçük zaten
o yüzden koyu renk almamaya gayret ettim
bak ben evimişu şekilde düzenledim
ilk 2 sayfada tüm fotolar
gerçi şuan biraz daha farklı ama genel itibariyle böyle

http://www.kadinlarkulubu.com/evim-guzel-evim/317999-gzdecsknin-evi.html

Tşk ederim cvp için.Görüntü olarak beyaz olan yatak odası daha güzel ama kullanım bakımından kahve rengi olanı daha mantıklı geliyor.Çok kararsızım çok:((

Kahveli yatak odası çok şık duruyor. diğeri biraz daha basit gibi geldi bana. yine de sizin zevkiniz tabi..

Ben de kahve rengi olanı beğendim daha kullanışlı görünüyor.Koltuklar da model bu ama rengi konusunda kararsızım.Annemin evinde açık renk koltuktan bıktım doğrusu.Yemek odasını tamamlayabilecek koktuk rengi ne olabilir sizce tşk ederim cvp için:69:

rica ederim:))koltuklar kahve tonlari olabilir yemek takiminin ahsaplariyla uyar ama yemek takiminida baska renk dusunebilirsin...o zaman koltuklarina uymus olur... yada kahve tonlarinda koltuk alirsan beyazli kahveli yastiklarlada kombine edebilirsin ben beyaz cabuk kirlenir uzerinde leke birakir die tavsiye etmiyorum...siz baska renklerde dusunun belki kahve tonu agir kacarsa bide bence koltuklarini deri al cok kullanisli oluyor...:nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
beyaz yatak odası takımı çok güzel...ben 4 yıllık evliyim ozaman herşeyi kahve krem almıştım ama ağırlık kahveydi şimdiki aklım olsa herşeyi beyaz alırdım...hem modası geçmiyor hem sıkılmıyorsun...sadece aksesuar değiştirerek monotonluktan kurtuluyosun..bide canım biz de ev yaptrıyoruz parkelerim ve kapım seninkiyle aynı renkte 2 gün içinde duvar rengş seçip söylememiz gerekiyor..senin duvar rengin hoşuma gitti kapı ve parkeye çok uymuş hangi markanın hngi rengi öğrenebilirmiyim...

bende vitrin alma derim sadece konsolu al koltuklara gelince mobilyanada bakarak sunu söyleyebilirim mesela teklileri vizon rengi yapabilirsin bu sene koltuklarda iki renk çok moda tekliler yada ikili farklı renk oluyor onu vizon rengi yapabilirsin ayrıca salondaki bi duvarınıda vizonun daha açık tonlarında hafif parlak duvar kağıdı yapabilirsin aksesuarlarında fuşya rengi kullanıp koltukları hareketlendirebilirsin yani kırlent olarak fln yatak odasında beyaz olan daha güzel yine onun içinde yatak başlığının olduğu duvarı siyah osmanlı desenli kağıt yapabilirsin bence hoş olur :)

beyaz yatak odası takımı çok güzel...ben 4 yıllık evliyim ozaman herşeyi kahve krem almıştım ama ağırlık kahveydi şimdiki aklım olsa herşeyi beyaz alırdım...hem modası geçmiyor hem sıkılmıyorsun...sadece aksesuar değiştirerek monotonluktan kurtuluyosun..bide canım biz de ev yaptrıyoruz parkelerim ve kapım seninkiyle aynı renkte 2 gün içinde duvar rengş seçip söylememiz gerekiyor..senin duvar rengin hoşuma gitti kapı ve parkeye çok uymuş hangi markanın hngi rengi öğrenebilirmiyim...

Cvp için tşk.Marshall saten mat kumbeji cnm.Kolay gelsin sana da:)

Back
X