• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Keşke parfüm anketi yapılsa,yeni kokulara başlayanlar ve karar veremeyenler için çok iyi olurdu.. Nasıl yapılacağını bilmediğimden rica ediyorum..

Merhabaa bana baharda ve yazın kullanabileceğim, yaşıma ve ten rengime gidebilecek (18 yaşındayım ten rengim de açık buğday) parfüm önerisi olan varsa çok müteşekkir olurum :16: Gidip hepsini deniycem önerilerinizin hepsi için çok sağolun şimdiden :)

ben de öneride bulunmak istedim :
chanel chance
Un Jardin Sur Le Nil Hermes
Lovestruck Vera Wang
katty perry purr
D&G Anthology La Lune 18

aslında ne tarz kokulardan hoşlandığını yazarsan daha kolay yardımcı olabiliriz :)
tatlı mı seversin,çiçeksi mi,meyvemsi mi

$1166205_100803202458_Calvin_Klein_Euphoria.jpg
Hadi Kizlar Parfümleirnizi Yazinn.benden Başka Kokosh Yok Galiba

benim tercihim Calvin Klein Euphoria :) kızlar çok hoş bir kokusu var Euphoria’nın gizemini, orijinal kokunun daha narin, parlak ve etkileyici yorumu ile deneyin derim.

[FONT=Trebuchet MS, verdana, Ubuntu, sans-serif]

Givenchy Hot Couture
Burberry Classic
Burberry London
Burberry The Feat

Bu parfümler arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz? Sürekli parfümd eğiştirmek istemiyorum.Yaz kış kullanabileceğim bir koku istiyorum? Bunlar arasından hangisini önerirsiniz? Yardımkızlarr lütfenn
[/FONT]

[FONT=Trebuchet MS, verdana, Ubuntu, sans-serif]

Givenchy Hot Couture
Burberry Classic
Burberry London
Burberry The Feat

Bu parfümler arasında kaldım lütfen yardımcı olur musunuz? Sürekli parfümd eğiştirmek istemiyorum.Yaz kış kullanabileceğim bir koku istiyorum? Bunlar arasından hangisini önerirsiniz? Yardımkızlarr lütfenn
[/FONT]

yaz kış kullanım için bu seçtiklerinin içinde en uygunu bence the beat olur burrberry'den .

hot couture :tatlı odunsu,baharatlı ve meyveli bir koku ben kışa daha uygun olduğunu düşünüyorum :)
burberry classic , kesinlikle yazın kullanabileceğin bir koku değil bence,inanılmaz ağır kaçar sıcak havalarda .
burberry london da kış ve bahar kullanabilirsin ama yaza gene uygun bulmuyorum ben .

bir türlü sevemiyorum zaten burberry kokularını,geçen bahar/ yaz burberry -weekend almıştım, koku resmen midemi bulandırıyor :50:

yaz kış kullanım için bu seçtiklerinin içinde en uygunu bence the beat olur burrberry'den .

hot couture :tatlı odunsu,baharatlı ve meyveli bir koku ben kışa daha uygun olduğunu düşünüyorum :)
burberry classic , kesinlikle yazın kullanabileceğin bir koku değil bence,inanılmaz ağır kaçar sıcak havalarda .
burberry london da kış ve bahar kullanabilirsin ama yaza gene uygun bulmuyorum ben .

bir türlü sevemiyorum zaten burberry kokularını,geçen bahar/ yaz burberry -weekend almıştım, koku resmen midemi bulandırıyor :50:

Teşekkür ederim cevabın için,peki bana yaz kış kullanabileceğim bir parfüm önerir misin?

Teşekkür ederim cevabın için,peki bana yaz kış kullanabileceğim bir parfüm önerir misin?

tabi öneririm ^^
en başta d&g light blue diyorum,fresh tatlı bir koku,ama tatlı diyince şeker falan gelmesin aklına kesinlikle boğmayan bir tatlılık :)
Ange Ou Demon Le Secret Givenchy
Tendre Jasmin Yves Rocher
Carnal Flower Frederic Malle (unisex bir parfüm )
Fleur Defendue Lolita Lempicka
Coco Mademoiselle Eau de toilette
Bombshell Victoria`s Secret
Zen Shiseido
Green Tea Elizabeth Arden
Daisy Marc Jacobs

ne tarz kokulardan hoşlandığını bilmediğimden her türden birer tane yazmaya çalıştım :)
tatlısı,baharatlısı,pudramsı,fresh,turunçgil,çiçeksi,meyveli :D

tabi öneririm ^^
en başta d&g light blue diyorum,fresh tatlı bir koku,ama tatlı diyince şeker falan gelmesin aklına kesinlikle boğmayan bir tatlılık :)
Ange Ou Demon Le Secret Givenchy
Tendre Jasmin Yves Rocher
Carnal Flower Frederic Malle (unisex bir parfüm )
Coco Mademoiselle Eau de toilette
Bombshell Victoria`s Secret
Zen Shiseido
Green Tea Elizabeth Arden
Daisy Marc Jacobs

ne tarz kokulardan hoşlandığını bilmediğimden her türden birer tane yazmaya çalıştım :)
tatlısı,baharatlısı,pudramsı,fresh,turunçgil,çiçeksi,meyveli :D

Açıkçası çok bilgim yok,kokuları çok koklayınca bende kokular karışıyor ve ne zaman bir parfümerine girsem alamadan çıkıyorum..aslında sağlık açısından kullanmamam lazım astım hastasıyım.Fakat bazen kullanmak zorundayım öyle hissediyorum..Çok ağır bir koku olmasın,çok hafif de olmasın uçmasın hemen.. Tatlı bir koku olsun böyle yürüdükçe arkamdan gelsin o koku.. :12::9::9:

Tatlı,pudramsı,meyve yada çiçek,fresh kokuları da olabilir..

Son düzenleme:
Açıkçası çok bilgim yok,kokuları çok koklayınca bende kokular karışıyor ve ne zaman bir parfümerine girsem alamadan çıkıyorum..aslında sağlık açısından kullanmamam lazım astım hastasıyım.Fakat bazen kullanmak zorundayım öyle hissediyorum..Çok ağır bir koku olmasın,çok hafif de olmasın uçmasın hemen.. Tatlı bir koku olsun böyle yürüdükçe arkamdan gelsin o koku.. :12::9::9:

Tatlı,pudramsı,meyve yada çiçek,fresh kokuları da olabilir..

aman dikkat et o zaman canım :)

o zaman bence kesinlikle
Sensuous Nude Estée Lauder
Noa Cacharel
DKNY Be Delicious
Chance Eau Tendre Chanel

bunları denemelisin.
içlerinde ayrıca pudramsı gibi olan Noa ve fleur defendue (bu ikisini bulursan özellikle denemeni istiyorum )
eminim dediklerimin hepsini denersen içlerinden birine bayılacaksın :16:

aman dikkat et o zaman canım :)

o zaman bence kesinlikle
Sensuous Nude Estée Lauder
Noa Cacharel
DKNY Be Delicious
Chance Eau Tendre Chanel

bunları denemelisin.
içlerinde ayrıca pudramsı gibi olan Noa ve fleur defendue (bu ikisini bulursan özellikle denemeni istiyorum )
eminim dediklerimin hepsini denersen içlerinden birine bayılacaksın :16:
Canım çok teşekkür ederim :16: Kağıda notumu aldım en kısa sürede umarım birini seçerim.. :17:

Canım çok teşekkür ederim :16: Kağıda notumu aldım en kısa sürede umarım birini seçerim.. :17:

rica ederim canım :34:
içlerinden birini beğenip alırsan yaz yine buraya lütfen çok merak ediyorum nasıl bulacaksın parfümleri diye :16:

rica ederim canım :34:
içlerinden birini beğenip alırsan yaz yine buraya lütfen çok merak ediyorum nasıl bulacaksın parfümleri diye :16:

Şöyle netten bir baktım da biraz tuzlu parfümler bir tek lolita lempicka uygun geldi :27: Yalnız yazın da kullanıma uygun demi? Yineliyorum tekrar kusuruma bakma :27: Ee o kadar para vercem boşuna olmasın demi? Ben direkt koklamadan ürünü sipariş edeyim diyorum misal bana biri hediye almış gibi :31:

Şöyle netten bir baktım da biraz tuzlu parfümler bir tek lolita lempicka uygun geldi :27: Yalnız yazın da kullanıma uygun demi? Yineliyorum tekrar kusuruma bakma :27: Ee o kadar para vercem boşuna olmasın demi? Ben direkt koklamadan ürünü sipariş edeyim diyorum misal bana biri hediye almış gibi :31:

evet biraz tuzlular canım ama bir parfüm delisi olarak çanta, ayakkabıya değil tüm yatırımımı parfüme yapıyorum :1:
koklamadan almak her zaman riskli canım ya
çiçeksi,badem,pudramsı,fındık,tatlı ve meyveli olarak geçiyor.
sevmeyenine ben henüz rastlamadım
ama kesin beğeneceksin diye de birşey yok

bence acele etmeden bir kaç parfümeriye gidip sor bunları, dene , noayı da dene derim :)

saydıklarım arasında en risksiz olanı light blue
ama önemli olan senin teninde nasıl bir kokuya dönüşecek , muhakkak dene diyorum ben:34:

evet biraz tuzlular canım ama bir parfüm delisi olarak çanta, ayakkabıya değil tüm yatırımımı parfüme yapıyorum :1:
koklamadan almak her zaman riskli canım ya
çiçeksi,badem,pudramsı,fındık,tatlı ve meyveli olarak geçiyor.
sevmeyenine ben henüz rastlamadım
ama kesin beğeneceksin diye de birşey yok

bence acele etmeden bir kaç parfümeriye gidip sor bunları, dene , noayı da dene derim :)

saydıklarım arasında en risksiz olanı light blue
ama önemli olan senin teninde nasıl bir kokuya dönüşecek , muhakkak dene diyorum ben:34:

Doğru çok haklısın fakat benim şöyle bir sorunum var 3 tane parfüm koklasam kokuları ayırt edemiyorum,sonrasında karışıyor bende kokular. Çok iyi koku alan burnum yok yani.. :9: Ama yinede notumu aldım küçük kağıda en kısa sürede bileğimde deneyeceğim. Beyaz tenliyim ben,26yaşında evliyim ve bir yaşında bir bebeğim var,sportif ağırlıklı giyiniyorum,çok nadir klasik giyinirim... Bunları küçük not olarak ekliyeyim.. :9: Maşallah çok iyi bir parfüm geçmişin var,tebrik ederim ben isimlerini bile sayarken dilim dolaşırdı herhalde :9:

Doğru çok haklısın fakat benim şöyle bir sorunum var 3 tane parfüm koklasam kokuları ayırt edemiyorum,sonrasında karışıyor bende kokular. Çok iyi koku alan burnum yok yani.. :9: Ama yinede notumu aldım küçük kağıda en kısa sürede bileğimde deneyeceğim. Beyaz tenliyim ben,26yaşında evliyim ve bir yaşında bir bebeğim var,sportif ağırlıklı giyiniyorum,çok nadir klasik giyinirim... Bunları küçük not olarak ekliyeyim.. :9: Maşallah çok iyi bir parfüm geçmişin var,tebrik ederim ben isimlerini bile sayarken dilim dolaşırdı herhalde :9:

anladım canım :) beyaz tenliysen aslında DKNY- be delicious 'ın da çok yakışacağını düşünüyorum sana, ben o kokuya bayılıyorum ama bir türlü kendime yakıştıramıyorum , tarzını ve yazdıklarını okuyunca sende çok hoş duracağını düşündüm :)

biraz kafayı bozmuş durumdayım parfümlerle herkesin ama bir hobisi var bu da benimki :1:
bende hepsini tastamam doğru telafuz edemiyorum canım ,hele fransız olanları... uuu yazılana bakıyorum birde telafuzuna alaka kuramıyorum bazen :1:

anladım canım :) beyaz tenliysen aslında DKNY- be delicious 'ın da çok yakışacağını düşünüyorum sana, ben o kokuya bayılıyorum ama bir türlü kendime yakıştıramıyorum , tarzını ve yazdıklarını okuyunca sende çok hoş duracağını düşündüm :)

biraz kafayı bozmuş durumdayım parfümlerle herkesin ama bir hobisi var bu da benimki :1:
bende hepsini tastamam doğru telafuz edemiyorum canım ,hele fransız olanları... uuu yazılana bakıyorum birde telafuzuna alaka kuramıyorum bazen :1:

Hımm,peki ilk sıraya o alındı..:27:Gayet hoş bir hobin var doğrusu ve böylelikle bizlere yardımcı oluyoruz tebrikler gerçekten:17:Telafüza hiç girmiyeyim direkt parfüm dükkanına girdiğimde elimdeki küçük kağıdı satıcı bayana uzatacağım :9:

Coook tesekkur ederim bakicam bu dediklerine :) Marc Jacobs Dot cok aklima yatti sanirim aradigima en yakin olan o cunku cok fresh bisey istemiyorum kolonya gibi geliyor bana biraz oylesi :)
Baska onerisi olan varsa duymak isterim??

Victoria secret tüm kokuları güzel ama ben no tease i çok beğendim

Back