Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Kızlar bana bi parfüm önerebilirmisiniz çok sert olmasın fakat tenimde kalıcı olmasını istiyorum...

Lencome-tresor
202-VİP

envy me yi ben de kullanmıştım daha önce muhteşem bi çiçek kokusu vardı.ama tenimde kalıcı olmamıştı malesef.

parfüm deyince dior,bvlgari ve donna karan kesinlikle üzerine tanımam......... en sevdiklerim bunlar üstelik kalıcı ve cildinize uyum saglayan kokular..

Dior addictlacivert olan
Escada
Lolita ilk olan
Tommy girl
Armani code
Britney spears
Oriflame enigma 3 sise bitirdim bayılacak kullandım yine kullanırım yani o derece
Oriflame volare nin ilki turuncu olan yani
Oriflame amber elixir 2 sise bitirdim bundada
Oriflame feliy city Buda amber elixire benziyor Buda güzel
Kullandım
Sekerli kalıcı kokuları seviyorum önerebilceginiz baska koku var mı degisiklik yapmak istiyorum artık
Erkek parfümüde cok kullandım nedense onlar cok hoşuma gidiyor sekerli oldugu icin sanırım

Son düzenleme:
gece için jean paul ve lolita kullanıyorum..gündüz için yeni bir parfüm aldım tekin acardan..gerçekten çok güzel bir parfüm.. quizas loewe... tavsiye ederim ben bayıldım...

Daha önce yazıştım sanırım ama yine yazıyorum.
................ CHANEL MATMAZEL .................. diyorum başkada bir şey demiyorum .
Etrafımdan sürekli beğeni alıyorum . Bluzuma sıktığım koku mantomun içine geçiyor , haftalarca kokuyor mantom .
Tek geçerim diğerlerine

Alien de çok kalıcı , 1 kez giydiğim bir bluz dolabımı kokutmuş

[font=tımesnevroman] Coco chanel çok hoşuma gitti en son kokladığımda orjinal parfümden yana değilimdir ama o kadar parayı veremem orjinaline yazık!burnum hassas baya neredeyse hepsindede alkol kokusu geliyor sonlara doğru o bakımdanda değmiyor verilen paralar ziyan israf olmasın derim hep.
David walkerdan aldığım-beyaz çukulata-vanilya harika kalıcılıkta ve misler gibi kokuyor şuan bitmek üzere onun dışında erkek parfümü war adı aklımda değil malesefkine
[/font]

Bence de Coco Chanel Matmazel çok başaırılı bir parfüm ve kalıcı.

Son dönemde Burberry Body Intense denedim. Yeni çıkan bir parfüm. Çok hoş tazelik veren bir kokusu var. Tavsiye ederim.

Şimdi yeni aldığım ürün ise chanel allure sennsuelle. Kokunun üzerimde nasıl duracağını merak ediyorum. Henüz kullanmadım. Kullananlar var mı? Yorumları paylaşabilirler mi?
Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…