Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Valentino - Rock´n Rose (En sevdigim)
Jil Sander - Sun
Davidoff- Cool Water
bunlari özel günlerde kullanirim

Jovan diye bir parfüm var cok severim, günlük kullanirim, hem benim icin cok uygun fiyat bakimindan

Bvlgarı Omnıa Amethyste kesinlikle çok hoş bir koku.Bu gün aldım,buram buram kokuyorum..Etkileyici bir koku gerçektende.Bundan önce kullandıgım parfümde Chanel Coco Mademoiselle ,bununuda tavsiye ederim sizlere

Siz de benim gibi Hypnotic Poison kokusu duyunca kusmak istiyor, asla çiçek kokularına tahammül edemiyor, şekerli kokulardan hoşlanıyorsanız şunlara bir bakın derim:

Lancome Tresor Midnight Rose
(Dikkat, eğer böğürtlen gibi kokmak istemiyorsanız almadan önce bir kez daha düşünün, hafiften ağır gelebilir)

Paco Rabanne Black XS
(Kesinlikle Lady Million' dan daha güzel, modası geçse de tadından yenmez, erkeklerin favorilerinden)

Escada Taj Sunset
(Yaz aylarında eksik edilmemeli)

Nina Ricci L' elixir
(Mükemmel, tek kelimeyle muazzam, her daim rafımda)

Prada Candy
(Son zamanlarda pek heves etsem de kalıcılığı tatmin etmediği için gidip almıyorum, karamel ve vanilya sevenlere tavsiye edilir)

Thierry Mugler Innocent

(Herkes kokunun adını soruyor ve misler gibi kokuyorsun diyor, yaz kış kullanılır, Angel kadar ağır olmaması artısıdır)

Miss Dior Cherie
(Bu işte benim favori kokum, asla vazgeçilmez)

kızlarrrr nina ricci nin ricci ricci parfümüne bayılıyorum ama sürekli sıkmak istemiyorum sıradanlaşmasın diye. dün bir parfümeride nina riccinin premier cour parfümünü denedim bayıldımmm onu almak istiyorum tek sıkıntı kalıcı olurmu acabaaaaa :2: böyle temiz temiz mis gibi kokan bir parfüm ne ben burdayım diye bağırıyor ne de sönük kalıyor çok çok çok güzellll

Lacoste Love of Pink - Eau de Toilette

kadınsı, meyvemsi bir koku , kesinIikIe agır degiI ama etkiIeyici
kan portakalı, limon, pembe manolya, beyaz sedir , ayva çiçeği , stephanotis , hindistan cevizi ,vanilya,Muskat

Eklentiler

• $2ab6913bb19998747ee48a41b3724a8e_77802542611298107124.jpg
    12,4 KB · Görüntüleme: 75
Yeni bir parfüm aldımmmmmm, misler gibi kokuyor hanımlar.
Beyaz tenliyseniz ve hafif ama aynı zamanda içinde şeker notaları da olan kokuları tercih ediyorsanız muhakkak deneyin derim.
Loewe I Loewe You
Çok güzel kokuyor, kendimi koklayıp duruyorum
Şişesiyle Gucci' yi andırıyor.
Ama kalıcılık konusunda biraz hayalkırıklığı yaşatabilir.

Bugün yeni parfümüme kavuşacağım.
Ev parfümeri gibi oldu
Escada' nın her zamanki şekerli meyveli kokularından farklı olarak fresh, gül notalarındaki yeni kokusunu tercih edeceğim.
Escada Especially Escada
Çooooook güzel kokuyor, hafif, duştan çıkmış hissi uyandıran koku sevenlere birebir.
Elbette kalıcılık konusunda çok tatmin edici olmayacak tipik Escada
Amaaaaa romantik hanımlarımız için ilaç gibi bir koku, hemen gidip alacağımmmmmm

Escada almaya gittim, Givenchy Very Irresistible aldım geldim
Ama çok özlemişim, iyi oldu bunu aldığım misler gibiiiii

avon un far awey i kullanıyorum müthişşş ilkte ağır oluo ama sonradan çok çekici oluo ben çok sevyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…