Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lolita Lempicka yı bilmeyen yoktur sanırım. Neredeyse her türk genç kızının bir dönem almak istediği veya üzerine konuştuğu bir parfüm. Lolita 1997 yılında burun Annick Menardo tarafından yaratıldı. On seneyi aşkın süredir hayatımızda ve artık klasikleşmiş durumda.
Notalar:
Açılış: anason çiçeği, sarmaşık, menekşe ve tonka fasülyesi
Orta: amarena kirazı, pralin, vanilya ve anason
Dip: iris ve misk
Lolita tenden tene çok değişen parfümlerden. Birinin üzerinde çok beğenip, adını alıp, sonra kendinizde denediğinizde "ay bu nee?!" diye çığlık atmanıza neden olabilecek bir parfüm. Tabii çok yakışıp hayatınızın parfümü olma ihtimali de var. Ben maalesef "ay bu nee?" grubundanım. Parfümün hem açılış hem de orta notalarında bulunan anason, parfümün kalbi olan nota, benim tenimde aşırı derecede yoğun bir hal alıyor. Bu sebeple parfüm açılıp: kirazı, pralinin ve vanilyanın tatlılığını gösteremiyor. Yoğun anason kokusuyla birlikte sarmaşığın bitkiselliği, bir de iris ve menekşeyle birlikte pudralı bir parfüme dönüşüyor. Lolita benim için pudralı anason kokusu demek. Onu çok güzel, çok çekici bulan insanları anlayamayacağım maalesef.
Diğer taraftan, eğer tarafsız bir gözle incelersem, Lolita serin bahar günleri ve tabii ki genç kızlar için uygun bir parfüm. Eğer teninize yakışıyorsa bu ayrıcalığın keyfini sürün derim. Fakat yirmibir yaşın üzerindeyseniz Lolitayı raflarda es geçip, onu genç kızlara bırakmalısınız.
valla şimdi amor amor tentaion aldım ilk defa kullanıcam ofise gelen pazarlamacı ikna etti zorla almış bulundum
iyimi yaptım bilmiyorum 130 tl den 20 ye kadar ındırdı dayanamadım aldım bende:26:
hipnotic posion kullanıyorummm çok hoş kokuyor tavsiye ederim .. ama ben uzun zamandır kullanıyorum , sıkıldım değiştirmeye karar verdim parfümümü . angela mı geçiş yapsam acaba diye düşünüyorum ... kararsızım :)
valla şimdi amor amor tentaion aldım ilk defa kullanıcam ofise gelen pazarlamacı ikna etti zorla almış bulundum
iyimi yaptım bilmiyorum 130 tl den 20 ye kadar ındırdı dayanamadım aldım bende:26:
ben hypnose we hypnotic poison kullanrm ıkısındende cok mtluum poıson olan ılk skldıında cok acı bı koku gbı glsede snrada cok gzl kokuo we de bu parfmm bır ulkede afrodizyak etkısı yarattgndan yasaklanms dusunn yanı
bence de çakmadır, ağzı iyi laf yapıyodur orjinal diye yutturmuştur, yoksa mümkün değil, hele ki 130dan 20ye indirmesi... babam olsa o kadar indirmez yüzü suyu hürmetime yahu
bence envy me-2 harika :) kokusu muhteşem ve çokçokçok kalıcı. ilk sıktığınızda değilde sonradan muhteşem kokuyor
make me wonder , secret fantasy , ıce sheers de güzel :).
hypnotic poison- tanıyanı da var, bu ne diye soranı da:)
cacharel- noa- yıllardır vazgeçemediğim yazlık kokum, her yaz mutlaka biri sorar:)
calvin klein- euphoria - erkek arkadaşım kokusuna bayılıp, intense'ini aldığından beri kullanamadığım harika parfüm.
burberry- classic- herkesin bildiği ve vazgeçilmezim olan parfüm. kimse adını sormaz çünkü bilinir:)
dkny- golden- tester'ını kullanıp, beğendiğim, günlük kullanılabilecek hoş parfüm.
dkny- pure- beyaz orkide kokusuna bayıldığımdan çok beğendiğim, buram buram çiçek kokan bir parfüm.
christian dior- jadore- buram buram çiçek kokan bir parfüm. herşeyine bayılsam da çiçek kokusu o kadar yoğun ki alerjik bünyeler de hemen kendisini belli ediyor.:2:
tom ford- black orchid- çok başka bir parfümdür bu. yaşımdan dolayı kullanamıyorum ama kokladığım zaman beni karmaşık duygulara sevk ediyor nedense. adı gibi karanlık:)