Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
212 sexy bu da kışlık parfümüm
ikisinide soran çoktur ama tabi öğrenciyim ve bunlar biraz tuzlu oldğu için çok sık kullanmıyorum
günlük için avonun parfümlerinden kullanıyorum kalıcı olmadğı için soran olmuyor
Yohji... Doldurma olarak aldım ve çok dikkat çekici bi koku, ağır biraz.. Erkek&bayan ların ortak kullanabildiği parfümlerden.. Erkek parfümü sevip, kullanmanın itici olduğnun farkındaysanız güzel bir tercih.. :)
Sexy graffi Başka parfüm kullanmam çok tatlı ve sexy bir kokusu var. fiyatınıda sordum küçük şişe 14 tl büyüğü 20 tl çok uygun ve muhteşem bir koku. Tavsiye ederim...
212 sexy kullanıyorum ve mükemmel bir koku,kesinlikle tavsiye ediyorum..ayrıca jennifer lopez de harika bir koku.. ve de escada bu 3'lüden asla wazgeçemiyorum.. :)
Geçen hafta Burberry Body denedim, gerçekten çok güzel. Ayrıca Lancôme Trésor, Lancôme Miracle ve The Body Shop Neroli Jasmin de çok beğendiğim parfümler
işte benim parfümüm :) makyaj çantası olsun gece cantası olsun kare kutusu yuvarlak kutusu her birine sahibim çok renkli bi parfüm markası mare hariç bütün kokuları güzel ama benim tercihim iristen yana :)