• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

arkadaşlar ben uzunca bir zaman Exclamation kullandım o kokuyla o kadar bütünleşmiştim ki kokuyu duyan benim geldiğimi anlıyordu.Bir gün alışveriş için BİM e gitmiştim laf olsun diye reyondaki mini parfümlere bakındım kırmızı beni cezbettiği için kırmızı şişede olandan sıktım almadım ama alışverişimi yapıp çıktım tüm gün sıcakta dolaştım kan ter içinde eve geldim içeri girince eşim bana sen ne kokuyorsun dedi utandım tüm gün sıcakta dolaşmaktan terlediğimi söyleyince güldü hayır kokunu değiştirmişsin ve çok güzel kokuyorsun dedi duştan sonra bile kolumda o kokuyu duydum hemen geri gidip bir tane aldım ama şimdi bitmek üzre küçük bir yerde oturuyorum ve bu kokuyu bir türlü bulamadım netten arama yaptım gene sonuç yok :84: şişenin üzerinde Smell Good yazıyordu bu kokuyu bilen yada alan varsa devamını nerede bulabilirim bu kokunun lütfen yardımcı olursanız sevinirim

cnm gittigin markete sorsana ya, bir daha gelır mı bu parfumden, ne zaman gelır dıye...

İlk üye olduğum zamanlarda parfüm satışı yapan birinin başlığı vardı ve bulunması zor parfümleri temin edebiliyordu ama kimdi konu adı neydi hiç hatırlamıyorum eski bir üyeydi, parfümlerle çok ilgiliydi hatırladığım bu... Bu konuda yardımcı olabilecek olan olursa çok sevinirim, Demeter Pure Soap kokusunu merak ediyorum ama bulamadım bi yerde internet üzerinden de almam kokusunu kalıcılığını bilmediğim şeyin güvenmeden.
Özel mesajla haber veren olursa sevinirim, hayırlı bayramlar herkese.

Escaaaada :71:

İsland Kiss , Rock'n Rio Çok Beğeniyorum.
Ama Benim Kokum , Pasific Paradise. Şuana Kadar Gittiğim Her Mekanda Parfümümü Sordular.Çok Güzel Çok Şekerli.
En Başta Baya Şekerli Geliyor Ama Ben Şeker Gibi Kokuları Seviyorum Zaten :71:
2-3 Gün Üzerimden Hiç Gitmiyor :D Artık Bu Kokuyla Bütünleştik Sanırım =D

d&g light blue nasıl güzel bi kokudur öyle yahu kolumu yiycem yakında bugun sıktım kaç kere elimi yıkadm hatrlamıyorum halaa kokuyo miss misss:69:

Kızlar bu parfümü burdaki arkadaşların tavsiyesiye aldım ama açık dolum aldım hatta dp uzak geldi bi mağaza vardı musti die ordan aldım neyse biraz farklı baharatsı bir koku benim eskiden kullandıklarıma pek benzemi yada beni çok cezbetmedi.Açık dolum olduna verdim bende ve başka arayışlara girdim değiştrrim die düşünüodum parfümümü.eçen gün sevgilimle buluşmuştuk kaç kez söyledi bilmiyorum ama parfümüme bayıldı :) E o beğenir de ben değiştirir miyim :) Onada erkeğini almayı düşünüyorum şimdierde :61:

narciso rodriguez diye bir parfüm var pembe bir şişesi var gecen bir arkadaşın evinde gördüm denemedim ama bakmak için elime aldığımda bile kokusu geliyordu deneyen yada kullanan varmı :82:

Escada Magnetism ' i tek geçerim...Herkesin hayran kalabileceği bi parfüm. :40:

Erkek arkadaşımın almış olduğu KENZO / Amour kesinlikle tavsiye ederim. Harika bir koku:16:

Avonun yeni bi parfümü çıkmış perceive dew, geçenlerde kokladım, çooook hoşuma gitti, en kısa zamanda alacağım inşallah, size de tavsiye ederim bi bakın kokusuna.

kızlar herkes parfümümü sorunca yine yazmak istedim belki bu ara parfüm arayışında olan vardır die:1: calvin klein euphoria :34:

ysl-cinema yı denedim geçenlerde vee bayıldımm tek kelimeyle
bvlgari rose essentielle kesinlikle çok kalıcı
dior hypnotic poison ve cinema yeni gözdelerim:69:

Back