Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Wish Uzun Zamandir Kullandim şimdi Avondan Kullaniyom Bitane Vücut Kremiyle Daha Kalici Oluyo Bazense Açik Parfümcüye Gidip Adini Biledğim Ama Hoşuma Giden Kokuyu Alyom Ben Değişiklği Sevyom Sürekl Ayni şeyi Kullanmam

amor amor ÇOK GİTTİ TENİME ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM

tiaras adlı parfüme bayıldım..dior un addictine inanılmaz benziyor ve onun kadar aşırı ağır değil

bir de xo nun exotic i harika (sarı) olanı

Link Silinmiştir.

kesınlıkte tek geçerim ve uzun yıllardır kullandıgım tek kalıcı parfümüm..

SAMSARA ve DUNE... kendimi bildim bileli bu parfümleri kullanırım.Özellikle Samsara'dan bir türlü vazgeçemiyorum. Bir dönem BURRBERYS kullandım ama esas parfümüm hiç bir zaman değişmedi SAMSARA...

Erkeklerde de mutlaka CAROLINE HERRERA ' yı tavsiye ediyorum.

Ben sanırım biraz baharat kokulu olan parfümleri seviyorum :)

wala ben awonun surrenderini kullnadım uzun zaman..onu herkes çok beeniodu baya bi dikkat çekiodu kokusu:)

ilk parfumum yıllar once ıssey miyakeydı
sonra abım doğum gunumde burberrys classic hedıye etmıstı çok hos ama ağır bı parfumdu daha sonra weekendınıde denedım ve hala kullanıorum.vazgecılmez ve herkesın duyduğu yerde benı aklına getırdığı parfumum CACHAREL GLORİA..buna ek olarak bu aralar cacharelın amor amorunuda kullanıorum.gucci rushı sevmedım gıvenchy hot couture denemeye değerdı.

yıllardır hep aynı parfümü kullanırım cerrutı 1881 asla başka parfüm kullanamıyorum.
erkektede xs çok hoşuma gidiyor.

chanel 5 kullanıyordum chanel chance kullanıyorum artık.bir arada no 19u denemek istiyorum..

bende avonun parfümlerini kullanıyorum.pur balance;çok güzel hafif.surrender;oryantal.little black dress;seksi.
bunlarda diğerleri alezia,viva cappio... Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! ....genelde gül kokulu olanlar tercihimdir.:a015:

kışın casmir yazın guccı rush.asla vazgeçmem kokularımdan

Amor Amor -Cacharel uzun zamandır kullanıyorum,koklandiginda kalp atislarinizi hizlandiran bir etkisi var,deneyin derim...

geo armany / kasmir /amor amor şiddetle tavsiye ederim .eğer yoğun çiçek kokularından hoşlanmıyorsanız süper kokular.

bugun sitede ilk gunum , siteyı çok beğendım , ilk işim guzellik ve bakım bölümüne bakmak oldu.

ben Dolca Gabbana'nın Feminine parfumunu kullanıyorum . Kendımı bu koku ile çok enerjık ve mutlu hissediyorum.

burcuma en uygun parfumun Alexander Macquın 'ın "Kıngdom" olduğunu öğrendım. onun kokusunu merak edıyorum. umarım ağır değildir.
Görüşmek üzere
Sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…