• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

canim ben koc burcuyum ve acik tenliyim sarisinim

çok teşekkür ederim yaa süpersin, ben de açık tenliyim orjinal saçım sarıya yakındı boyattım ama bu bişeyi değiştirmez heralde :)) aslan burcuyum yani ateş grubuyuz ikimiz de, aiy çok sevindim alıcam kesin hihoyyyt

çok teşekkür ederim yaa süpersin, ben de açık tenliyim orjinal saçım sarıya yakındı boyattım ama bu bişeyi değiştirmez heralde :)) aslan burcuyum yani ateş grubuyuz ikimiz de, aiy çok sevindim alıcam kesin hihoyyyt

canim benim rica ederim benimde acik kumraldi rofle yaparim hep evet ikimizde atesizz yakioozzz:)))ben su sira narsico rodrigez pembe kullaniorum parfumeriye gittiginde bide onu dene derim surdukten biraz bekledikten sonra kokla super bisey oda:)

canim benim rica ederim benimde acik kumraldi rofle yaparim hep evet ikimizde atesizz yakioozzz:)))ben su sira narsico rodrigez pembe kullaniorum parfumeriye gittiginde bide onu dene derim surdukten biraz bekledikten sonra kokla super bisey oda:)

şu galiba di mi

ayy şişesi de çok güzel duruyo bi de bunu deniyiim bakalım bugün gidicem, bi bileğime bundan dierini de varsa dior sıktırırm bi yemek yer dönerim hangisi daha güzel olmuş diye.. ya gerçi çok parfümüm var 212 sexy kullanıyorum 1 senedir ama hiç adı gibi sexy gelmiyo artık, böyle ateş kadını şeysi istiyorum cayır cayır oh yess :1ninca:

şu galiba di mi

ayy şişesi de çok güzel duruyo bi de bunu deniyiim bakalım bugün gidicem, bi bileğime bundan dierini de varsa dior sıktırırm bi yemek yer dönerim hangisi daha güzel olmuş diye.. ya gerçi çok parfümüm var 212 sexy kullanıyorum 1 senedir ama hiç adı gibi sexy gelmiyo artık, böyle ateş kadını şeysi istiyorum cayır cayır oh yess :1ninca:

evet canim sisesi begenicegini dusunuyorum sonra yorumunu bekliorum tatlim bende uzun sure bi parfume sadik kalamiorum deisiklik istiorumm canim narsico yu yeni basladim kullanmaya ama dior adiictte guzel oda duruyooo

geçen yıl versacenin bright cristalini kullanmıştım ve şunu farkettim bugüne kadar en çok sevdiğim koku o olmuş. şimdide davidof game kullanıyorum.

geçen yıl versacenin bright cristalini kullanmıştım ve şunu farkettim bugüne kadar en çok sevdiğim koku o olmuş. şimdide davidof game kullanıyorum.

canım versace bright cristal benim de favorim oldu ama pahalı bir parfüm bendekini eşim yurt dışına gittiğinde getirmişti orda daha uygundu ama bitince bi daha nasıl alırım diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3

04373828906.jpg

kızlar merhaba,
ben 18-19 yaşlarındayım ve artık sabit bi parfüm kullanmak istiyorum.bu ara chanel allure kullanıyorum ama biraz ağır mı anlayamadım sanki ileri yaş kokusu gibi geldi düşüncelerinizi ve önerilerinizi yazar mısını?sizce hangi parfümü almalıyım çiçeksi hafif meyveli kokular olabilir ama çarpıcı da olmasını istiyorum :)tavsiyelerinizi yazar mısnız ?
bir de beyaz tenliyim allure u da onun için almıştım zaten beyaz tende daha iyi durduğunu söylemişlerdi.

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
ben 18-19 yaşlarındayım ve artık sabit bi parfüm kullanmak istiyorum.bu ara chanel allure kullanıyorum ama biraz ağır mı anlayamadım sanki ileri yaş kokusu gibi geldi düşüncelerinizi ve önerilerinizi yazar mısını?sizce hangi parfümü almalıyım çiçeksi hafif meyveli kokular olabilir ama çarpıcı da olmasını istiyorum :)tavsiyelerinizi yazar mısnız ?
bir de beyaz tenliyim allure u da onun için almıştım zaten beyaz tende daha iyi durduğunu söylemişlerdi.

Benim sana tavsiye edebilecegim guzel bi parfum var canim..

Bende cok parfum kullandim ama ondan vazgecemiyorum!

Hypnos cok super, ve hafif.

ixoranın tatlı kokularını kullanıyorum kışa uygun ve çok kalıcı hemde şu anda kampanya yapmışlar 100 cc parfüm alana 30 cc parfüm ve 25 adet numune gönderiyolarmış tavsiye ederimmm..

Benim sana tavsiye edebilecegim guzel bi parfum var canim..

Bende cok parfum kullandim ama ondan vazgecemiyorum!

Hypnos cok super, ve hafif.

içeriği nasıl bu parfümün?
bi de allure hakkındaki düşüncelerini alabilir miyim ben çok seviyorum aslında ama sizce ağır bi koku mu benim için eğer öyleyse değiştiricem:)

kizlarr versace,moschino,lancome tresor,kenzo flower,laura, burda ucuzluga düstü..hangisini tavsiye edersiniz...

surrender kullanıyorum şimdi ve çok beğendim tavsiye ederim. daha sonra caldion night alcam arkadaşım kullanıyor süper kokuyor bence biraz ağır amayerimseniben

Back