• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

emotion harmony kullanıyorum tek kelimeyle hariikaaa bi parfüm yıkanınca bile geçmio kokusu

eskiden hipnotic poison u kullanıyodum çokk güzel bir koku ama şimdi avon'dan 007 BOND GİRL şiddetle tavsiye edilir..... bir de treselle in moru

1- Christian Dior hypnotic poison
2- Versace (pembe siseli)
3- Hugo Boss (yuvarlak siseli)

kizlar bu ücü süper bayiliyorum bu kokulara

Budur :)

o.1778.jpg

0304v1.jpg

bu parfümün yani tresellenin daha farkılı bi renkte olanı var bulamadım onun resmini. kullandım harika kokuyor. ama her kataloğunda olmuyor. kampanya dönemleri çıkarıyorlar. bence denemelisiniz

kızlar okudum yazılanları ama aklım daha çok karıştı :(
coco mademosielle
miss dior cherie
amor amor
212 sexy
euphoria
burberry brit arasında kaldım. sizce en iyisi hangisi? yada başka, çok ağır olmayan tatlı çekici bi parfüm öneriniz var mı ? lütfen yardıımm :))

c.k. euphoria hafif ve çekici bir parfüm,chanel coco mademosielle biraz daha ağır bir koku ben her ikisinide kullanıyorum.hihoyyyt

lacoste touch of pink
dkny be delicious
tawsiye ederim ama her parfümün her tande farklı koktugunu untmayalım..

ayrıca zevkler de farklı olur dimi...
ben mesala şu sıralar "leal" diyorum. var mı başka kullanan?

rare gold rare pearls little black dress incandessence avonun kalıcı ve guzel kokularından

DAWİDOFF COOL WATER TEK GEÇERİM HAYATIMDA VAZGECEMEDIGIM TEK KOKU BU KOKU BENIMLE O KADAR OZDESMISKİ EŞİM SENİN KOKUN DER a.s

barbiries weekend
emocion
kenzo........
valla yanlışta yazmış olabilirim ...
gülceniz ama neremy kullandım banu alkan hani hatırlarsınız ama ciddi deneyin çok güsel kokuyo......özel davetlerde birebir...

yanlış yazmadın evet bnde bi aralar kenzo kullanıyodum harika bi kokusu war tavsiye ederim :1rolleyes:

ben kesinlikle ralph loren ralph diyorum çok hoş bi parfüm bide noa hafif ve hoş bi koku... :)

euphoria
acaip ağır bir kokuymuş:))) son kullandığımda kuzenim:) (erkek) bayılacakmış (beğeni cümlesi değil)
ama ben seviorum:) evet hafif bir koku değil:)

Chanson D'eau'nun eskiden piyasada olan bir ürünü vardı. Chanson d'amour. Harika bir baharat kokusuydu ve kapağı da beyazdı. Bir de yine benzer bir koku olan mavi kapaklı Chanson Magique vardı ve maalesef o da yok artık. Arasam da benzer kokan bir parfüm bulamıyorum. Yoğun baharat kokusu... Acaba benzer kokular bilenler var mı? :sm_confused:

Intuition_w.jpg

Intuition Perfume
by Estee Lauder

işte benim parfümüm türkiyede biraz zor bulunuyor ama zaten çok kalıcı bir parfüm olduğu için çok uzun süre kullanabiliyorum

hihoyyyt nası bi koku bu ... ben de düşünmüştüm almayı bi ara..şakkıdı

Back