• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kızlar karar veremiyorum yardım edin:'(
almayı düşündüğüm bazı parfümler var.. orjinalini alıcam.. ama hangisini alacagıma karar veremiyorum..

Chanel chance
Dior Hypnotic poison
212 sexy
İssey miyake
Dior addict
Bvlgari ametist
gucci rush
bunlardan birini alıcam..ama hangisi.. hepsi de cok güzel. beyaz tenliyim saclarım siyah gözüm koyu yeşil-ela gibi bişiy.. hangisi bana uyar bi fikriniz var mı:'([/QUOT

Ben gucci rush kullandım tavsiye edrim. Parfümlerimi genelde eşim aldığı için onun zevkine güvenirim ve en son davidoff almış onu kullanıyorum.Bvlgariyi de kullandım.Ama bu üçünün arasından gucci rush derim:lepi: :lepi:

kızlar karar veremiyorum yardım edin:'(
almayı düşündüğüm bazı parfümler var.. orjinalini alıcam.. ama hangisini alacagıma karar veremiyorum..

Chanel chance
Dior Hypnotic poison
212 sexy
İssey miyake
Dior addict
Bvlgari ametist
gucci rush
bunlardan birini alıcam..ama hangisi.. hepsi de cok güzel. beyaz tenliyim saclarım siyah gözüm koyu yeşil-ela gibi bişiy.. hangisi bana uyar bi fikriniz var mı:'([/QUOT

Ben gucci rush kullandım tavsiye edrim. Parfümlerimi genelde eşim aldığı için onun zevkine güvenirim ve en son davidoff almış onu kullanıyorum.Bvlgariyi de kullandım.Ama bu üçünün arasından gucci rush derim:lepi: :lepi:

canım chanel chance yeine coco mademoiselleyi al hemen hemen aynı koku ama çok daha kalıcı.ikisini de bileklerime sıktım chnce uçup gitti coco epey kalıcıydı.ikisini de sık ve gör canım sonra pişman olma derim.

Pahalı olmayan ve güzel bir koku isteyenlere Cecile İris öneririm çok hoş baymayan ve kalıcı bir kokusu var
p_875_b.jpg

lolita lempicka , armani city glam , armani she , 212 sexy , bvlgari rose essentials gibi bir şeydi yanlış hatırlamıyorsam , dkny red delicious ... hafif , kah şekersi kah sabunsu koku arayanlar için benim favorilerim ;)

avon-women of earth süper bir çiçek kokusu,sevenlere tavsiye ederim=)

Ben Guccy'nin Guccy by Guccy parfumunu kullaniyorum, benim tenimde çok guzel kokuyo tabi herkeste ayni kokmaz o ayri. Ayrica bir parfum herkeste ayni kokmaz, oyle tavsiyeyle olcak sey degil soyliiiim.

Back