• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kızlar acil yardımcı olur musunuz?
ben esmerim ama öyle kara tiplerden değil. buğday tenlide sayılırım.yakın zamanda eşimin doğumgünü var ve çok özel birgün olsun istiyorum.
parfüm konusunda çok kararsızım. sıcak sekerli kokuları severim. uzun bir süredir chanel chan kullanıyorum. acaba başka güzel ve seksi olan hangi parfümü tavsiye edersiniz...

Şekerli kokuları seviyorsan Brittney spears In control'ü deneyebilirsin hem sıcak hem de şekerli yine aynı gruptan Aqualina Pink Sugar o da şekerli hoş bi parfüm ilk aklıma gelenler...
İlla şekerli olmayacaksa benim sevdiğim esmer kadın parfümleri
Hugo Boss deep red,
Chopard Wish,
Chopard casmir
Dior Addict
Dior Midnight posion
Dior Hypnotic posion

Hafif, farklı kalıcı olarak da önereceğim Chopard Happy Heard su gibi narin zarif şık...
Yine aynı gruptan yani zarif şık olarak, Ralph romance ve Tous gold ve yeni çıkan Burberry beat önerebilirim...
Çok konuştum di mi ama bir bilen konuşuyosengözlerimebaksanab

Şekerli kokuları seviyorsan Brittney spears In control'ü deneyebilirsin hem sıcak hem de şekerli yine aynı gruptan Aqualina Pink Sugar o da şekerli hoş bi parfüm ilk aklıma gelenler...
İlla şekerli olmayacaksa benim sevdiğim esmer kadın parfümleri
Hugo Boss deep red,
Chopard Wish,
Chopard casmir
Dior Addict
Dior Midnight posion
Dior Hypnotic posion

Hafif, farklı kalıcı olarak da önereceğim Chopard Happy Heard su gibi narin zarif şık...
Yine aynı gruptan yani zarif şık olarak, Ralph romance ve Tous gold ve yeni çıkan Burberry beat önerebilirim...
Çok konuştum di mi ama bir bilen konuşuyosengözlerimebaksanab

canımcım çok teşekkür ederim bugün hepsinin kokusunu deneyeceğim :lepi:
bu arada çokta konuşmadın şeker. ne kaar çok bilgi alırsam o kadar yararıma dimi ama yerimseniben öğleden sonra yazarım tekrar kokuları denediken sonra.a.s.

kıslar ben hafif meyve şeker kokularını kullanıyourm ama sizden öneri bekliyourm hafif olan etkili bir koku ne tavsiye edebilirsiniz .... baymayan ama cezbeden bir koku olmalı benimde başımı döndürmemeli :) çok şeymi istedim ne :D

bende yeni loewe quizası denemeyi düşünüyorum kullanan varsa yorumlarını bekliyorum yeni bir parfüm sanırım sadece tekin acarda satılıyor

kenzonunn bi parfümü vadı..aslan adıyla çıkmıştıı..şimdi bulamıyorumm acabaa bir bilenn,bir duyann,bana bi haberr plssssss

Paco Rabanne Black XS! delisi oldum resmen. gayet kalıcı ve sanırım tam aradığım kokuyu buldum:dance:

christian dior addit çok güzel hafif ve çok kalıcı ,dkny,escada magnetizm,hugo boss bunlar ,jean paul'de tam bi kış parfümü hepside süper tavsiye ederim

cecile - iris iki yıldan fazla kullanıyorum..
tavsiye ederim :)

p_875_b.jpg

arkadaşlar avondan tavsiye ettiğiniz kokusu çok ağır olmayan ama kalıcı olan bir parfüm biliyormusunuz ben önceki sayfalara bakamıyorumda ondan sordum sadece son sayfalara bakabiliyorum

CHOLE Harika bir parfüm birde kremi var Bütün gün kokusu gitmiyor ve tabiki LANCOME, TRESOR tavsiye ederim ..

Son düzenleme:
kızlar karar veremiyorum yardım edin:'(
almayı düşündüğüm bazı parfümler var.. orjinalini alıcam.. ama hangisini alacagıma karar veremiyorum..

Chanel chance
Dior Hypnotic poison
212 sexy
İssey miyake
Dior addict
Bvlgari ametist
gucci rush
bunlardan birini alıcam..ama hangisi.. hepsi de cok güzel. beyaz tenliyim saclarım siyah gözüm koyu yeşil-ela gibi bişiy.. hangisi bana uyar bi fikriniz var mı:'(

Back