Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bence avonun EDP İCEREN BÜTÜN PARFÜMLERİ GÜZEL(LİTTLE BLACK,TOMORROW,INCANDESSENCE,RARE GOLD,FAR AWAY) BUNLAR ÇOK KALICI BEN AVON TEMSİLCİSİ OLARAK BUNLARI TAVSİYE EDERİM
yurt dışında bir parfümeriye girerken tesadüfen koluma sıkmıştı bayanlar o an gözüm başka standa odaklandığı için önemsememiştim bile fakat gece eve döndüğümde bileğimden öle hoş bir koku geldiki burnuma ...chole ilk sıkıldığında kolonya gibi fakat 1saat kadar sonra süper bi koku oluyor 3yıldır diorun pure posionunu kullanıyordum bu parfüme başlıyorum tavsiye ederim freeshoptaki fiyatı 70 euro ben katarda 406 rıyale gördüm oda yaklasık 144ytl yapıyor tr de ne kadar bilemiyorum:enbuyukkk:
BU ARADA BEN NEDEN RESİM EKLEYEMİYORUM BİLEN VARSA ANLATABİLİRMİ
Emotıon'u hiç bir parfümün yerine koyamadım. Ama bu doğumgünümde eşim Providence almış onu kullanıyorum şimdi. Providence de çok hoş kokuyor fakat Emotıon'un kokusu daha bir güzeldi.
Bence de GIVENCHY HOT COUTURE. Yani herkes soruyo parfümün ne diye övünmek gibi olmasınyerimseniben Bi de bu kokuyu duydukları zaman beni anımsıyolarmış bu da hoşuma gidiyo özdeşleşmişim. Ama herkeste olmasını istemem aynı kokunun; gerçi zaten koku da çok göreceli. Armani she yi kullanıyoken de herkes çok beeniyodu soruyolardı ben beeniyodum ama o kadar da çok değil Kızkardeşim CACHAREL NOA kullanıyo onu da çok beenirim ben de kullanmıştım ama ben sürekli sürekli sıkılıyorum değişiklik arıyorum. Kuzenim de DOLCE&GABBANA kullanıyodu onu da beeniyorum çok hoş. Bi de iki tane beğenmediğim var belirtmeden edemiycemnaniknanik Yani gerçekten hapşırtıyo Cool Water Davidoff bu kokuyu duyduğumda hapşırıyorum bir de hiç beğenmediğim Clinique happy var:dilcikar:
lancome hypnose calvin klein euphoria cartier delices de cartier ama tabii ki en hası sevgilimin en cok sevip istediği st. dupont essence purejeyyar bunun gibi parfüm piyasada bence yok, ben esmerim o kadar hoş ve kadınsı bir koku ki, herkes sorar bu ne diye.. gündelik kullanım için de avon surrender var onu kullanıyorum bayagı baharatlı oldugundan uzun süre dayanıyor.. bu aralar kıyıp thierry mugler angel alacam strawberrynetten galiba veya yeni hoş bişeyler bulursam haberdar ederim..
kislar escada s ve ralp lauren ralp aldim cok kusel kokusu var tavsiye ederim ikisinide ralp gunluk kullaniorum cok basarili lolita lempicaka cok seker bi koku tavsiyelrim arasinda...