Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARMANI GINO,ESCADA COLLECTION,JOOP,KENZO,GUCCİ RUSH PEMBE OLANI,DAVİDOFF,LOLİTA LFT,HİPNOZ,eger benim gibi kuru şeker koku sewenlerdensenız(recel cikolata marmelet:)) bu kokuları tawsıye ederımm suan kulladıgım armonı gino we escada collection bayılıyorumm kokuma:)
ben daha önce jean poul kullanıyordum şimdi favori parfümüm dior addict lacivert şişede olanı acayip kalıcıarkadaşlarım arkaları dönükken bile parfüm kokumdan tanıdıklaarını söylüyolar şiddetle ve kesinlikle tavsiyemdir
benim de favorim hugo boss intense yıllardır.issey miyakey de kullandım ama çok beğenmedim annem bayılmıştı ona hediye ettim.avonun da bikaç parfümünü kullanıyorum.çok hafif uçucu kokuları tercih etmem...
Avon celebre.. Son zamanlarda kullandığım ve çok beğendiğim bir koku.. Kalıcılığıda birçoğuna göre iyiii... Ben kullandım beğendim sizede tavsiye ederim... COCA COLA zero reklamları gibi oldu yazım valla:1rolleyes: :roflol::roflol::roflol:
çook uzun zamandır far away kullanıyorum avonun...temsilciydim bi zamanlar ama bıraktım..ama bu parfümün kokusunu başka hiçbişeyde bulamadım.yalnız ben vucut kremiyle birlikte kullanıorum çok daha kalıcı oluo tavsiye ederim bayanlar
arkadaşlar ben yıllar önce asimetrinin kokusunu duyup hayran kalmış ve onu kullanmaya başlamıştım.tek kelimeyle harika ve kalıcı bir kokuydu ama piyasada olmadığı için artık o kokudan mahrumum.yıllardır ona benzeyen bi parfüm arıyorum ancak bulamadım.bu konuda bir bilginiz varsa yardım edermisiniz
benım bı arkadasım bı parfum almıs acık parfum dadya dıye b23 numaralı 99 cıcegin ozuymus ve mukemmel kokuyo cıcek bahcesındesın gıbı onerırım arkadaslar bende en kısa surede alacagım bıde avonun bı kokusu var fazla kalıcı dııl ama ısland vıbe dıe bu da cok hos kokuyo hafıf kokular sevıyorsanız ıkısını de onerırım