Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ultraviolet,1881,glorıa,hıpnotıc poıson,escada,burberry weekend,romans,burberry brit,rush 2(özellikle hafif ve kalıcı bir koku) hepsinden kullandım.gerçekten hoş kokular bazıları yazın bazıları kışın kullanılmalı....özeliikle ultraviolet ve rush 2 süper
benim şuan biraz cachatel gloriam var ( artık üretilmediği için az az kullanıyorum) Ammor amor kullanıyorum. Little black drees kullanıyorum. Birde Armani code aldım. Oda harika. Armani mania da çok güzel ilk önceleri sıkıldığında hoş gelmiyor ama zaman geçtikçe harika oluyor.
dior pure poıson kesinlikle süper bir koku şiddetle tavsiye ederim.ve chanel allure sensuelle buda çok hoş ilk başta biraz ağır gibi geliyor ama okadar kalıcı ve durdukça güzelleşiyor..dior j'adore vazgeçemediğim
yaz Icin Bir Parfum Onerisinde Bulunayim Hanimlaaarr Cok Hafif We Kesinlikle Cok Tatli Bir Koku Cicek Seker Karisik Cok Tatli Burbery The Beat Ismi De Mutlaka Deneyin Miss Gibiyim Su Siralar Miiss Yeni Cikti Bu Parfum Acik Olarak Da Warmi Bilmiyorum Ama