Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ultraviolet,1881,glorıa,hıpnotıc poıson,escada,burberry weekend,romans,burberry brit,rush 2(özellikle hafif ve kalıcı bir koku) hepsinden kullandım.gerçekten hoş kokular bazıları yazın bazıları kışın kullanılmalı....özeliikle ultraviolet ve rush 2 süper

gucci envy me
ıssey mıyake
bvlgaria birde body shop ın küçük şişeli parfümleri var amorito olanı faworilerim

benim şuan biraz cachatel gloriam var ( artık üretilmediği için az az kullanıyorum) Ammor amor kullanıyorum. Little black drees kullanıyorum. Birde Armani code aldım. Oda harika. Armani mania da çok güzel ilk önceleri sıkıldığında hoş gelmiyor ama zaman geçtikçe harika oluyor.

benim önerebileceğim parfüm chanel coco mademoiselle.bence her yaştan bayanlara uygun ve çok çekici bir koku

dior pure poıson kesinlikle süper bir koku şiddetle tavsiye ederim.ve chanel allure sensuelle buda çok hoş ilk başta biraz ağır gibi geliyor ama okadar kalıcı ve durdukça güzelleşiyor..dior j'adore vazgeçemediğim

jill sander style da çok hoş bir koku geçen yaz almıştım..

bu bruno banani sevilde tekin acarda falan satılıyor mu?hiç duymamıştım adını..fiyatı ne kadar?

juicy couture, hayran olunasi bir koku bence.
esprit de gunluk kullanim icin harika...(cizgili sisedeki)
Gece icin Armani code muhtesem kokular...

XO EXOTIC
kokusu çok hoşuma gidiyo valla kullanıyorum.hafif şekerimsi bi kokusu varyerimseniben

ben eski kokuma döndüm yeniden,tavsiye ederim.
Tommy nin True starı

celvin klain euporia başka da bişey demem...avrupada yılın kokusu seçilmiş

yaz Icin Bir Parfum Onerisinde Bulunayim Hanimlaaarr Cok Hafif We Kesinlikle Cok Tatli Bir Koku Cicek Seker Karisik Cok Tatli Burbery The Beat Ismi De Mutlaka Deneyin Miss Gibiyim Su Siralar Miiss Yeni Cikti Bu Parfum Acik Olarak Da Warmi Bilmiyorum Ama

Hugo Boss pahalı ama güzeldirr kokusu banada hediye zatennn

Ben moschino love ve amor amor kullanıyorum degişikliği sevenlerdenim

chanel chance,
davidoff echo
davidoff cool walter
gıvenchy hot couture
burberry touch ve pur blanca

kullandıklarım ve hepsini de tavsiye ederim.özellikle beyaz tenlilere benim gibi: )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…