Bayanlar için Parfüm önerileriniz

arkadaşlar, ben cacharel-amor amor ile christian dior pure poison kullanıyorum..amor amor'u kullandığım gün tanımadığım insanların yolda,restoranda, işyerinde parfümümün adını sorduğunu bilirim...Hatta arkadaşımın anlattığına göre ablasının evlendiği gün afrodizyak niyetine bir koku vermiş akrabaları aktardan, ve o koku amor amor'un kokusuna çok benziyormuş...

:1shok: oooooooo çok merak ettim şu amor amoru.. erkek arkadaşım nisanda yurtdışına gidecek bende gelirken freeshoptan parfüm almasını istiyordum ama gucci istemiştim neyse değiştirim bari bundan sonra amor amor:teytey:

şimdilik favorim lancome attraction sırnaşık şey
kokuya kayıtsız kalan biriyle daha karşılaşmadım genel olarak beğeniliyo,gece için çok ideal bi koku

burda bi arkadaşım tavsiyesi üzerine amor amor almaya gittim ama hiç beğenmedim..

yine bir arkadaşın tavsiyesi ile lancome hypnoss denedim ve gerçekten çok etkileyici bir koku ama ben CALVİN KLAİN EUPORİA da karar kıldım harikak kokuyor kızlar tavsiye ederim.. yılın parfümü seçilmiş ama ağır kokuları sevenlere tercihim

arkadaşlar bana yardım edin gittigidiyora üye olan arkadaşlar varmı ben üye oldum teklif veremiyorum ücretli e mail istiyormuş nasıl yapabilirim acil yardım lütfen teşekkürler

oriflame "precious" ve "misso" kullanıyorum.kalıcılığı çok iyi

Uzun zaman Angel kullandım.Şeker gibi kokuyordu bayağı bir kalıcıydı.
Şimdi ise Cecile Diva kullanıyorum hoş kokusu var hemde ucuz :)

burberyys weekend kesinlikle. herkes mutlaka parfümümü soruyor.harika bir koku.

kızlar tekin acar da ki bütün ürünleri kozmetik ve parfüm herşey freeshoptaki fiyatlarının çok az üstünde satılıyor. ayrıca angel'da kampanya vardı bir alana bir bedava..ben max factor'ün pudrasını kullanıyorum 37 YTL ye almıştım tekin acar da 22 YTL..gerçketen araştırdım fiyatlar çok uygun ve iki senedir düşük fiyatlarla satış yapıyorlarmış.. bilginize..

kızlar ben avondan perceive kullandım güzel kokuyo ama çok kalıcı değil.bide burbereys ve amor amor kullanıyorum harikalar

BLV bulgari bu parfümün kokusunu herkes soruyor.Tavsiye ediyorum.Calvin Klein de muhteşem kokuları geçmiyor.uzun ömürlü oluyor.

Bunlar benim çok sevdiğim parfümlerdir.Denemeye tavsiye ederim hepsini:
Chanel Chance,Hypnotic poison Dior,J'adore Dior,Guerlain iRİS MİLLESİME,Lanvin Eclat d'arpege

christian lacroix deneyin cok super bı kadın kokusu avondan temın edebılırsınız ucuz degıl ama vazgecılmez

armani nigt
ck euorphia
dior addict
dior addict 2
wish
bu aralar bayıldıgım dier parfümde midnight poison

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…