Bayanlar için Parfüm önerileriniz

ben carmina sensetion bide dior jadore kullanıorum:))ikisinide tavsiye edebilirim bide cecile iris oda hoş

dior ve noa nın 20 ml 20 ml nerdeyse bütün ürünlerini kullandım artık alışknlık oldu gibi bişey kalıcılık olark tek geçerim ck nın parfümleride aynı derece kalıcı ama tabi pahalı oldukları için öyle zırt pırt sıkamıyorum o ayrı :) şuan noanın bahart kokulu bir serisini kulanıyorum gümrüktn almıştm nedense Türkiyede bulamdım pek tutmamış anlaşıln bu seri ama benm çok hoşuma gitmişti...

lancome tresor

ralp lauren glamourous

floweredbykenzo

chanel alure

escada

ultraviolet

gucci

gucci rush

hugo boss intense

versace women

oriflame eclat,midsummer,yazın ek olarak midsummer pudra harika duştan çıkınca vücudunuza pudrayı uygulayın vücuttan koku fışkırıyoooo

jadore harika kokusu vardir,erkekler bayilir.maxmara da benim bugune kadar kokladigim ve asik oldugum parfum

istemiyorum artık avondan kullanmak.bazen bebek kokusu gibi dikkatimi çeken kokular oluyor ama bir türlü soramıyorum parfümünüz nedir diye:)açık parfümlerden çiçek kokularını tercih ediyorum.kokoşum ben diyen bayan arkadaşlardan tavsiye bekliorum.kokoşların son kullandığı parfüm adlarını bekliorum sizden.özel mesaj atarsanız sevinirim.takip etmem zor oluyor burdan biraz.

Canlarim Hemen Hemen Bütün Orjinal Kokularin Açiklari Var Bualbilirsiniz
Tabii Açik Kokularinda Kaliteden Kaliteye Değişiyo Kaliciliklari

burberys weekend yillarca kullandim harika bir kokudur

gecen sene Armani Code aldim birakamiyorum inanin herkes soruyor bu ne bu ne diye muthis bir koku..

Guccinin yeni çıkarttığı bu son parfün muhteşem kokusu insanı baştan çıkartıyor."erkekleri":)))))

Gucci By Gucci

Kullandığım diğer Parfümleride tavsiye ederim ,parfümün ten ile uyum sağlamasıda önemli tabi.

Gucci Ruch
Gucci By Gucci
Dolce Gabbana Ligt Blue
Jan Paul Gaultier

kızlar diesel'in parfümünü kullananlar var mı? bi kez kokladım çok hoşuma gitti ama almakta tereddüt ettim ne dersiniz????

X