- 26 Ekim 2014
- 2.394
- 5.073
- 248
Tommy Girl sırf gül kokuyor amaTommy girl güzeldir canım temiz masum bebeksi kokmak istediğimde hep tommy girl kullanırım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tommy Girl sırf gül kokuyor amaTommy girl güzeldir canım temiz masum bebeksi kokmak istediğimde hep tommy girl kullanırım
Tommy girl güzeldir canım temiz masum bebeksi kokmak istediğimde hep tommy girl kullanırım
Evet canım :) bir çok gül kokan parfüm vardır ama tommy girl en temiz saf bebeksi gül kokan tek parfüm bence..Tommy Girl sırf gül kokuyor ama
Rica ederiz canım iyi günlerde kullan parfümünügerçekten öyle :)
buradaki olumlu yorumların da etkisi oldu tabii, teşekkürler kadınlar kulübü
Victoria's secret noir tease güzeldir birde Scandalous diye bir parfümü çıktı oda güzel. Ama benim favorim vücut spreyleri. Onlarıda parfüm gibi kullanıyorum. Love spell, pure seduction, pure daydream favorilerimden.Kızlar gucci premiere kullanan var mı aranızda? Ya da victoria secretten önerebilceğiniz bir koku var mı?
Sağol canım bir türlü karar veremiyorumVictoria's secret noir tease güzeldir birde Scandalous diye bir parfümü çıktı oda güzel. Ama benim favorim vücut spreyleri. Onlarıda parfüm gibi kullanıyorum. Love spell, pure seduction, pure daydream favorilerimden.
Gün içinde de tazeleyebilirsin canım..Arkadaşlar bende duty freedan biçok parfüm aldım dior hypnoticle edp başladm 105euroya aldım bende öyle ahım şahım koku duyulmadı 3fıs sıkıyorum az duyuluyor ama ilk sıktığımda alınıyordu yanı 2-3 saat geçince yanıma gelince alınıyor ben yürürken etrafıma güzel kokular saçmak istiyorum 5fısa mı çıkarsam sabah sıkıyorum bu arada arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim napmalıyım
canım artık sahte mı diye düşünür oldumGün içinde de tazeleyebilirsin canım..
Canım sahte mi değil mi bilmiyorum ama hani kokunun yayılabilmesi için yürüdüğünde sanki 3 fıs azmış gibi geldi bana.. Sabah sıktığın zaman gün boyu aynı yoğunlukta kokması da güç istersen bir de daha fazla sıkmayı dene 6 fıs falan en az :)) ya da gün içinde bir defa tazeleyebilirsin. Ama duty free da parfüm sahte olur mu o konuda benim pek bilgim yok canımcanım artık sahte mı diye düşünür oldum
canım kokuyu doğru yerlere sıkmak önemli...2 bileğinede mutlaka sık , ensene sık, boynuna sık birde istersen kıyafetine sık.. hele ki hypnotic poison gibi bir kokunun orjinalse yayılmaması imkansız gibi bir şey ki duty free'den 105 euroya aldım diyorsan orjinaldır o..Arkadaşlar bende duty freedan biçok parfüm aldım dior hypnoticle edp başladm 105euroya aldım bende öyle ahım şahım koku duyulmadı 3fıs sıkıyorum az duyuluyor ama ilk sıktığımda alınıyordu yanı 2-3 saat geçince yanıma gelince alınıyor ben yürürken etrafıma güzel kokular saçmak istiyorum 5fısa mı çıkarsam sabah sıkıyorum bu arada arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim napmalıyım
Bu kokuyu ben de çok beğenmiştim mağazasında doldurma olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz?Victoria Secret Bombshell çoookk güzel kokuyor.
Çok şık ve ferah. Canlı, enerji dolu, mutluluk veren bir koku. ^.^
Orijinali çabuk uçuyormuş yalnız.
Bir akrabam orijinalini bir diğeri doldurmasını kullanıyor. Doldurma olan kalıcı dediler.
Çok beğendim sonuç olarak. Almam lazım.
Bu kokuyu ben de çok beğenmiştim mağazasında doldurma olarak hangisini tavsiye ediyorsunuz?
Ben Bombshell ile Gucci Rush 2'yi koku olarak birbirine çok benzetiyorum.
Tatlım 1fıs bileğe 1fıs saça 1 fıs boyna 1fıs giysiye ve bi fısta enseye buseferde duymasınlar sinirlerim taşar iyice koku duyuluyor ama yakından şimdi uzaktan kokar İNŞcanım kokuyu doğru yerlere sıkmak önemli...2 bileğinede mutlaka sık , ensene sık, boynuna sık birde istersen kıyafetine sık.. hele ki hypnotic poison gibi bir kokunun orjinalse yayılmaması imkansız gibi bir şey ki duty free'den 105 euroya aldım diyorsan orjinaldır o..
hypnotic posion edt kullanıyorum bende.. ve edt olmasına rağmen yürüdüğüm yerde kokumun kaldığını söylüyodu erkek arkadaşm.. sende ki edpymiş ve yayılmaması gerçekten çok ilginçç..ben mutlaka bileklerime sıkarım parfümü birde 2-3 fısı boynumla kıyafetime dağıtarak sıkarım gelişigüzel bi şekilde..Tatlım 1fıs bileğe 1fıs saça 1 fıs boyna 1fıs giysiye ve bi fısta enseye buseferde duymasınlar sinirlerim taşar iyice koku duyuluyor ama yakından şimdi uzaktan kokar İNŞ
Aslında keskin bir kokusu var evet ama zaten bombshellde oldukça keskin ve maskülen bir koku. En son bu ekim ayında denedim orjinalini mağazsında ve bana aynı gucci rush 2'yi hatırlattı onun gibi fresh,maskülen ve keskindi o yüzden o uygun fiyatına rağmen almamıştım onu.. Çünkü bende de bi gucci rush 2 var hala bitiremedim kendisiniGucci rush 2 çok keskin geliyor bana.
İlk kokladığımda çok hoşuma gitmişti, sonra yine denedim ve katlanılmaz geldi.
Hiç benzetemedim.