• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

my burberry i bende çok merak ediyorum henüz deneme fırsatım olmadı ama birinden çok güzel olduğunu duydum. evet şuanda yeni çıktığı için pahalı çok beğenirsem bekleyip fiyatının düşmesini bunu alıcam yada gucci envy me:)

My burbery güzel bir kokuydu ama yeni çıktığı için sanırım çok pahalı.Yakın zamanda fiyatının çok da düşeceğini sanmıyorum ama insallah yanılırım :KK66:
Gucci envy me parfümünü hiç koklamadım maalesef.

My burbery güzel bir kokuydu ama yeni çıktığı için sanırım çok pahalı.Yakın zamanda fiyatının çok da düşeceğini sanmıyorum ama insallah yanılırım :KK66:
Gucci envy me parfümünü hiç koklamadım maalesef.
my Burberry hakkında merakımı giderdim fakat beğenemedim..:)

Evett ama parfümde direk fındık ve marshmellow notası hissediliyor cidden özellikle fındık baya yoğundu. Roberto cavalli çok özgün kokular yapmış cidden..

güzelmiş hındıstan cevızlı dus jelleri, marshmellow vanılya karamel bu tarz cok sevıyorum ))

Kızlar merhaba ange ou demon, paris hilton, beyonce, rihanna, angel, candy, chanel coco, gucci, wish, başka aklıma gelmiyor bu kokular nasıl sizce? Sizin öneribileceğiniz var mı?:KK25:

keşke bayan parfümleri de erkek parfümleri kadar güzel koksa:KK53:
hafif ve aynı zamanda etkili bi koku arıyorum ama tam istediğimi bi türlü bulamadım..

Kızlar merhaba ange ou demon, paris hilton, beyonce, rihanna, angel, candy, chanel coco, gucci, wish, başka aklıma gelmiyor bu kokular nasıl sizce? Sizin öneribileceğiniz var mı?:KK25:

Rihanna'nın parfümünü orijinalde değil de açık parfümde denedim. Çok güzeldi.
Gucci rush çok kötü kokuyor.
Chanel coco mademoiselle güzel ama klasik olanı çok ağır bence.
Candy beğenmediğim kokulardan. Çok ağır ve iç bayıcı geliyor.
Wish güzel kokar. Ama favorim değil.
Beyonce kokuları da hoş.
Ange ou demon farklı bir koku. Denemende fayda var. Ama ben pek beğenmemiştim.

Sen ne tarz kokuları seversin, önemli olan o.
Ona göre yorum al.

Ben roberto cavalliyi seviyorum bunun gibi kokular çok ağır olmayan ama dikkat çekici tarzda :KK68:

Denediğim parfümlerden en favori parfümün sürekli kullandığım burberry classic özellikle etkisi gidince çok daha güzel oluyor...
Lise yıllarımda candy,britney spears fantasy kullanıyordum... Favori parfümlerimden biri sexy graffiti ara ara yine kullanasım gelir...
Escada Paradise begendiğim kullandığım bir parfümdür...
Light blue hafif bir kokusu vardır ama güzeldir...

Back