- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Evett ama parfümde direk fındık ve marshmellow notası hissediliyor cidden özellikle fındık baya yoğundu. Roberto cavalli çok özgün kokular yapmış cidden..marshmellow mu mmmm nefis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evett ama parfümde direk fındık ve marshmellow notası hissediliyor cidden özellikle fındık baya yoğundu. Roberto cavalli çok özgün kokular yapmış cidden..marshmellow mu mmmm nefis
bu arada armani si kaç cc lik fiyatı bu kadar ucuz olamaz da.
my burberry i bende çok merak ediyorum henüz deneme fırsatım olmadı ama birinden çok güzel olduğunu duydum. evet şuanda yeni çıktığı için pahalı çok beğenirsem bekleyip fiyatının düşmesini bunu alıcam yada gucci envy me:)
my Burberry hakkında merakımı giderdim fakat beğenemedim..:)My burbery güzel bir kokuydu ama yeni çıktığı için sanırım çok pahalı.Yakın zamanda fiyatının çok da düşeceğini sanmıyorum ama insallah yanılırım
Gucci envy me parfümünü hiç koklamadım maalesef.
Evett ama parfümde direk fındık ve marshmellow notası hissediliyor cidden özellikle fındık baya yoğundu. Roberto cavalli çok özgün kokular yapmış cidden..
Tüm gün kalıyo diyemem ama öğlen tazelerseniz yeterli oluyor.kalıcılıkları nasıl ?
teşekkür ederim:)Tüm gün kalıyo diyemem ama öğlen tazelerseniz yeterli oluyor.
Kızlar merhaba ange ou demon, paris hilton, beyonce, rihanna, angel, candy, chanel coco, gucci, wish, başka aklıma gelmiyor bu kokular nasıl sizce? Sizin öneribileceğiniz var mı?
Roberto cavalliyi sevdiysen bence gucci rushı veya ange ou demonu sevebilirsin.Ben roberto cavalliyi seviyorum bunun gibi kokular çok ağır olmayan ama dikkat çekici tarzda
Sağol canım ikisinide deneyip karar veririmRoberto cavalliyi sevdiysen bence gucci rushı veya ange ou demonu sevebilirsin.
Gucci rush benim ilk göz ağrılarımdandır çok güzeldir mis gibi kokar..
Versace Crystal Noiri hiç denedin mi? Denemediysen onu da denemeni tavsiye ederim:)Sağol canım ikisinide deneyip karar veririm
Onun içeriği nasıl? Kokusu hafif miVersace Crystal Noiri hiç denedin mi? Denemediysen onu da denemeni tavsiye ederim:)
İncir,hindistancevizi, beyaz çiçeklerden oluşuyor. Güzel bir kokusu var. Ağır bir koku değil bence. Denemekten zarar olmaz belki beğenirsin.Onun içeriği nasıl? Kokusu hafif mi
Çok merak ettim bunuda listeye eklemeliyimİncir,hindistancevizi, beyaz çiçeklerden oluşuyor. Güzel bir kokusu var. Ağır bir koku değil bence. Denemekten zarar olmaz belki beğenirsin.