Burberry classic tommy girl ralph lauren romance armani code cok sevdigim kokulardir
Chanel Chance.kızlar ben (avonun little black dress gibi )klasik kokulara bayılıyorum mesela armoni de mania yı da çok sevdim.klasik ve aynı zamanda da çok ağır olmayan çok hafif erkeksilik olankoku arıyorum önerisi olan var mı ?
bütün mevsimlere yakışan bir koku versace woman.. çok masum kokuyor. tatlı meyveli bir gül kokusu.
canım versace woman'ı denedin mi hiç? gül, misk,meyve karışımı bir koku belkide aradığın koku odur... ve ayrıca buram buram yayılan bir koku bugün arkadşam koklanıp durdu sanada sıkayım mı dediğimde hemen kafasını salladıcanım dün bir mağazada kıyafet deniyecektım. kabıne girdim ve oyle bır koku vardı ki.
ınsanların nasıl gectıgı yerde kokusu kalıyor kıskanıyorum valla.. benım tenımden günlerce gecmez ama etrafa yayılmaz
ancak baharatlı sıkınca yayılır ama oyle kabınde falan kalmıyor .
sen gül yazınca aklıma geldı, kokuyu tarıf edecek olursam hafif tatlımsı biraz odunsu ama yogun olarak gül kokan birşeydi..
ama öyle chloe değil, verry ırrıs. vs değil bu bılmedıgım bırseydı. kızı gorsem sorucaktım ama coktan gıtmıstı
emınım bıryerlerde bıraz gül biraz misk kokan lokum kokulu bır parfum benım onu bulmamı beklıyor
canım versace woman'ı denedin mi hiç? gül, misk,meyve karışımı bir koku belkide aradığın koku odur... ve ayrıca buram buram yayılan bir koku bugün arkadşam koklanıp durdu sanada sıkayım mı dediğimde hemen kafasını salladı
Canım bende gayet 5-6 saat kalıcı duruyo tenimde. Ayrıca cidden tam tarifine benzeyen bir kokusu var. Yıllar önce ortaokuldaykrn öğretmenimden duymustum bu kokuyu. Yürüdükçe sınıfta yayılırdı kokusu. Sormayada çekinip akşam evde annemin bütün parfümlerini talan edip bulmuştumona da baktım yorumlara ama bır allahın kulu da kalıcı dememiş :)
kuruya yakın bır tenım var koku yayılmıyor kı balım ya
ağır bır koku sıktıgımda bılegımı koklayanlar hah ıste boyle hafıf olcak koku dedıgın masum masum dıyo halbukı agır otesı sıkmısım..
hıc te sevmem agır koku ya parfumde meyvemsı vanılyamsı bıseyler olucak ama ne cok hafıf olucak d&g lıght blue gıbı ne de agır olucak euphorıa bılmemne gıbı :)
ben buna da bakıyım ındırımdeymıs baya bır belkı de kalıcıdır yanı :))))
Canım bende gayet 5-6 saat kalıcı duruyo tenimde. Ayrıca cidden tam tarifine benzeyen bir kokusu var. Yıllar önce ortaokuldaykrn öğretmenimden duymustum bu kokuyu. Yürüdükçe sınıfta yayılırdı kokusu. Sormayada çekinip akşam evde annemin bütün parfümlerini talan edip bulmuştum
Mizuda falan fiyatıda cok uygundu bir ara bi dene bence cok güzel bir kokudur ben o zamandan beri vazgeçemedim kendisinden
İnsan arada farklılık istiyo muhakkak:) denedikten sonra yorumlarnı bekliyorum kuzumevet mizuda gordum kuzum bende mutlaka bakıcam :)
zaten duramıyorum yanı ıllakı yenı bı koku olucak sonra vazgecemedıklerımıze donsek te :)))
İnsan arada farklılık istiyo muhakkak:) denedikten sonra yorumlarnı bekliyorum kuzum
Tommy girl güzeldir canımbirkaç gün önce tommy girl sipariş ettim. bayıldım kokusuna. fiyatı da çok cazipti, buypasa.com dan aldım, kampanyadaydı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?