• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Burberry The Beat çok seviyorum bu kokuyu en çok övgü aldığım kokumdur. Bunun yanı sıra burberry london'uda tavsiye ederim çok şık bir kokudur özel günlerin kokusu kendini hemen gösterir.

crstian dior leylak kokusu var tam ama bu kadar benzer bence müthiş özelliikle bu kokuyu sevenlere

İnternetten Bulgari Jasmin Noir aldım ve gerçekten söylenildiği gibi çok güzel bir koku.

Dougles mağazasında da birkaç koku denedim.

1)My Burbery: Yeni çıkan bir parfüm sanırım..Bana çiçeksi gibi geldi.Güzel bir koku,ben çok beğendim,kaç saat bileğimde kokusu kaldı.Kalıcılığı güzel.Fakat fiyatı 300 küsürdü.Fiyatı uygun olsa kesin alacağım parfümlerden biri olurdu.İleride inşallah:KK66:

2)Lancome Midnight Rose : Bu parfümü de ilk kez denedim.Fiyatı orjinal parfümlere göre çok uygundu.110 lira civarıydı.Gül kokusunu baskın olarak aldım fakat bayık bir gül kokusu değil.Farklı bir koku.Bir dahaki sefere bu parfümü alabilirim.Kalıcı bir parfümdü.:KK3:

3)Armani Si: Armani'nin son parfümüymüş.Çok beğendim ve bu parfümü aldım.Kalıcılığını da çok beğendim.Set halinde satılıyordu.125tl civarıydı.Tavsiye ederim.Çok hoş bir koku :KK76::KK76:
my burberry i bende çok merak ediyorum henüz deneme fırsatım olmadı ama birinden çok güzel olduğunu duydum. evet şuanda yeni çıktığı için pahalı çok beğenirsem bekleyip fiyatının düşmesini bunu alıcam yada gucci envy me:)

İnternetten Bulgari Jasmin Noir aldım ve gerçekten söylenildiği gibi çok güzel bir koku.

Dougles mağazasında da birkaç koku denedim.

1)My Burbery: Yeni çıkan bir parfüm sanırım..Bana çiçeksi gibi geldi.Güzel bir koku,ben çok beğendim,kaç saat bileğimde kokusu kaldı.Kalıcılığı güzel.Fakat fiyatı 300 küsürdü.Fiyatı uygun olsa kesin alacağım parfümlerden biri olurdu.İleride inşallah:KK66:

2)Lancome Midnight Rose : Bu parfümü de ilk kez denedim.Fiyatı orjinal parfümlere göre çok uygundu.110 lira civarıydı.Gül kokusunu baskın olarak aldım fakat bayık bir gül kokusu değil.Farklı bir koku.Bir dahaki sefere bu parfümü alabilirim.Kalıcı bir parfümdü.:KK3:

3)Armani Si: Armani'nin son parfümüymüş.Çok beğendim ve bu parfümü aldım.Kalıcılığını da çok beğendim.Set halinde satılıyordu.125tl civarıydı.Tavsiye ederim.Çok hoş bir koku :KK76::KK76:
bu arada armani si kaç cc lik fiyatı bu kadar ucuz olamaz da.

Hanımlar merhaba, forumda yeniyim işlerimden fırsat buldukca takıpte olacağım.
Parfümden iyi anlayan biriyim ama yeni önerilere de ihtiyacım var.

Öncelikle naçizane bir kaç fikrimi yazmak istedim (bunlar benım fıkrım)

Parfümün yaşlısı gencı olmaz,, ancak 15-16 yaslarında birisi tresor , poıson vb sıkarsa abestir o ayrı..
Ama bazı yakıstırmalar yanlıştır mesela paris yaşlı kokusu tarzında..
Yeter ki tenimize otursun koku mühim olan bu..

Beyaz ten ve esmerle alakası var ama bunun yanı sıra cildin kuru ve ya yağlı olması en buyuk etki..

Örneğin, bir arkadaşımda duydugum kokuya ' harıka geliyor ne kullanıyosun ' dıye sordugumda bana jadore demişti, oysa bende çabuk ucmuştu.. ..Tenim kuru oldugu ıcın parfüm cabuk uçuyor , oryantal kullanmak zorundayım..

Sizden ricam bana farklı ,esmere uygun ve kalıcı ,kolay bulunabilecek iddialı ve keskin olmayan yumuşak bir koku önerirseniz mutlu olurum..
Kullanıp memnun kalmadıklarımı yazarsam sanırım daha kolay olur..

Euphoria, poıson, guccı rush, addict, angel, jadore, escada tüm kokuları, coco mademoiselle, paris hilton, dolce gabbana pour femme ıntense, burbery tüm kokuları, wish bunların hepsini denedım ve güzeldi ama bana uymadı ısrarla...

Çok fazla marka ve tanınmış koku var ama ne zaman zara parfümlerinden kullansam iş yerindeki arkadaşlarım ne kullandığımı soruyor. Hem fiyatı da uygun tavsiye ederim

Hanımlar merhaba, forumda yeniyim işlerimden fırsat buldukca takıpte olacağım.
Parfümden iyi anlayan biriyim ama yeni önerilere de ihtiyacım var.

Öncelikle naçizane bir kaç fikrimi yazmak istedim (bunlar benım fıkrım)

Parfümün yaşlısı gencı olmaz,, ancak 15-16 yaslarında birisi tresor , poıson vb sıkarsa abestir o ayrı..
Ama bazı yakıstırmalar yanlıştır mesela paris yaşlı kokusu tarzında..
Yeter ki tenimize otursun koku mühim olan bu..

Beyaz ten ve esmerle alakası var ama bunun yanı sıra cildin kuru ve ya yağlı olması en buyuk etki..

Örneğin, bir arkadaşımda duydugum kokuya ' harıka geliyor ne kullanıyosun ' dıye sordugumda bana jadore demişti, oysa bende çabuk ucmuştu.. ..Tenim kuru oldugu ıcın parfüm cabuk uçuyor , oryantal kullanmak zorundayım..

Sizden ricam bana farklı ,esmere uygun ve kalıcı ,kolay bulunabilecek iddialı ve keskin olmayan yumuşak bir koku önerirseniz mutlu olurum..
Kullanıp memnun kalmadıklarımı yazarsam sanırım daha kolay olur..

Euphoria, poıson, guccı rush, addict, angel, jadore, escada tüm kokuları, coco mademoiselle, paris hilton, dolce gabbana pour femme ıntense, burbery tüm kokuları, wish bunların hepsini denedım ve güzeldi ama bana uymadı ısrarla...
Flowerbomb ve Naomi Campbell denemismiydin ? :)

Flowerbomb ve Naomi Campbell denemismiydin ? :)

evet floverbomb nedense ağır geldi şeker daha belirgindi ama naomi campbell çok güzel ama almaya elim gitmiyor bı turlu..
bu arada dün hediye puanım vardı Ulric de varens Je'taime aldım.
yapıştı tenime kalıcı da baya şaşırdım))

evet floverbomb nedense ağır geldi şeker daha belirgindi ama naomi campbell çok güzel ama almaya elim gitmiyor bı turlu..
bu arada dün hediye puanım vardı Ulric de varens Je'taime aldım.
yapıştı tenime kalıcı da baya şaşırdım))
Naomi flowerbomba göre birazdaha hafif ve kremsi flowerbomb aslında fresh şeker ve çiçek kokuyor bende çok kalıcı olmuştu ama basit bir koku diyende oldu :) Naomiyi hiç kullanmadım ama tenimdeki duruşunu çok beğenmiştim. Ben parfümde birde tenden yana kıyafette duruşunada önem veriyorum kimi parfüm tende yumuşak duruyor kıyafette acı bir kokuya dönüşüyor. Bir parfüm alınınca hem tene hemde kıyafete sıkmak gerek bence :):D

sankı tenıme uygun kokuya kesın karar vermısım gıbı ben de kıyafetımdekı uyumunada bakarım. :D ee dısardan ordakı duyuluyo halıyle di mi ))

Eveett bencede üstüne sinen koku asıl koku yanından birisi geçtiğinde aldığın parfüm kokusu tenindeki değil kıyafetine sinmiş olan koku :)))

bazı kokular tende cok guzelken kıyafette kalmıyor ya da farklı oluyor, yoksa tenımde kalır aslında sanırım kalıcılık konusundakı sıkıntım silaj meselesi ))

Aynen öyle işte bu yüzden parfüm kıyafete sıkılmalı.
Zaten birçok uzman parfümün tene sıkılmaması taraftarı kansere yol açması vs.
Ben zaten tenime vücut losyonlarından , kremden başka bişi sürmüyorum ve sıkmıyorum parfümü uzaktan en fazla 2 fıs olmak üzere kıyafetime sıkıyorum.:) Bende azıcık astım sorunu var da deodorant bile kullanamıyorum boğuluyorum nefes alamıyorum stick tercih ediyorum bu yüzden :KK43: Birtek bende The Beat alerji yapmadı ve kalıcı oldu rahatsız etmedi :)

Roberto Cavalli Just Cavalli Gold for her bunu denedim bugün. Bildiğin fındık ve marshmellow kokuyor. Tam kışlık çok güzeldi kokusu. Klasik roberto yerine bunuda alabilrim.

Back