Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
parfümlere servet harcıyosun :)))Hypnotic poison, absolutely irresistible, black xs, Lolita harika parfümler.. Ama favorim absolutely irresistible. Givencynin :)
poison süpper
La vie est belle aşktırEvvelki aksam benim canim kocacim Lancome'dan La Vie Est Belle almis karicigina. eau de parfum, ve cokcok kalici. Biraz tatlimsi, sevenlere kesinlikle tavsiye edilir. Ben daha cekici, sert ve agir kokulari seciyorum genelde, ama bunuda sevdim.
Poison dedigin hypnotic poison ise ondan daha agır bir parfüm görmedim, bas agrısından kullanamamıstım. Kuzenime vermistim, o da gitmis ben verdim diye b.k gibi kokan caldion almıstı. Nefret edilecekler listemde bu ikisi var.
Incandessence (avon), soft musk (avon), vanilla (body shop) bunlar kullanıp da bayıldıgım parfümler.
Çok zor bir seçim. Bende ikiside var ve ikisinide çok seviyorum. Ama Bvlgari Jasmin Noir'i bütün parfümlerimden daha çok seviyorum. Yalnız bu herkesin beğeneceği tarzda bir koku değil denemeden alma derim.Kızlar merhaba.Orjinal parfüm alacağım ama fiyatları malum.İki parfüm arasında kaldım.Siz olsanız hangisini alırdınız?Mizu.com dan almayı düşünüyorum.Parfümler şunlar;
1)Bvlgari Jasmin Noir Edp
2)Kenzo Amour
Kenzo Amour vanilyalı bir parfümmüş.Mizu.com da bu parfümün 100ml lik boyu var ve rengi fuşya.İnternette bu parfümün farklı renkteki şişeleri de var.Bu şişelerin içindeki parfümler farklı mı yoksa sadece boyuna göre şişesi mi değişiyor?
Çok zor bir seçim. Bende ikiside var ve ikisinide çok seviyorum. Ama Bvlgari Jasmin Noir'i bütün parfümlerimden daha çok seviyorum. Yalnız bu herkesin beğeneceği tarzda bir koku değil denemeden alma derim.
Ama Kenzo Amour vanilya&süt kokusunu çağrıştırıyor bende, ve bence herkesin beğeneceği tarzda yumuşak bir koku.
İddaalı bir koku değil ama yumuşacık vanilyalı süt gibi kokmak istersen tercih edebilirsin:)
Bvlgari Jasmin Noir ona göre daha kadınsı, karakterli, seksi bir kokudur.
Bencede ikisini birden al canım seçim yapması zor :)Canım çok sağol.Diğer başlıktaki soruma da cevap vermişsin.Bu iki parfümden birisini seçemiyorum maalesef.Vanilyalı kokuları seviyorum ama bulgari jasmin noirin de çok seveni var.Bu yüzden çok da merak ediyorum.Açık parfümde bulgari jasmin noiri denedim ama çok kötüydü.Zaten açığı , orjinalinin yanından bile geçmiyormuş.Burdaki arkadaşlar demişti.
Ben ikisini de almadan rahat edemeyeceğim galiba
Tekrardan çok teşekkür ederim.
Givenchy Ange ou Demon veya Hot couture sevebilirsin belki.Bayanlar ben bi parfüm almak istiyorum maalesef bir parfumde sürekli kalamadim bugüne kadar mağazaya girip hepsini tek tek dekoklamak istemiyorum. Ben biraz agir konulardan hoslanirim sandal agaci gibi.. Önerisi olan var mii??