- 5 Kasım 2012
- 344
- 30
- 68
tom for velvet mı...hangısı acaba.ben velvetı beğenmıştım ama bide orchıde mı ne ondan varTom ford süper!
Chloe klasik
Coco mademoiselle
Hugo boss intense
Lacoste klasik
Birde kesinlikle burberry klasik derim burberry nin en güzel ve bir numara kokusudur bana göre Weekend falan hikaye
Hugo boss intense ve lacoste bargellodan alıyorum orjinallerini kullandığım için bargellodaki birebir diyebilirim ama chloe klasik ve matmazel benzemiyor kesinlikle orjinal olmalı bu parfümler. Birde açık parfümde kesinlikle bargelloyu öneriyorum size diğer forumdada yazdım dpnin üretim fabrikasında çalışan bir arkadaşım var kendisi söyledi dp esanslarını bozdu kalıcılığı çok az artık diye bargellonun özellikle hugo boss intense i lacoste klasiği çok başarılı tavsiye ederimBunları bargellodan mı kullanıyorsun yoksa orijinal mi kullanıyorsun?
Black orchid canım çok güzel ve kalıcıtom for velvet mı...hangısı acaba.ben velvetı beğenmıştım ama bide orchıde mı ne ondan var
canım unısex mış ya o....bilemedim açıkcası...ne bileyim erkek gibin kokmayalım da :))Black orchid canım çok güzel ve kalıcı
Yok hiç öyle kokmuyor,ben bir defa önümüzde yürüyen bir bayana sormuştum eşim tahmin etmişti o koku olduğunu,eşim çok sevdiği halde feminen bulduğu için kullanmıyor,yoksa bana kalmazdıcanım unısex mış ya o....bilemedim açıkcası...ne bileyim erkek gibin kokmayalım da :))
çok kötüleri de var ama genelleme yapmayalım :)avonun tüm parfümleri
Ay başı olsun direk alıcam bunu ya sabırsızlanıyorum:)Roberto Cavalli Edp :)
Bencede cok hafif ve gùzel bir kokunoa parfüm çok hoş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?