Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Chloe klasik
Coco mademoiselle
Hugo boss intense
Lacoste klasik
Birde kesinlikle burberry klasik derim burberry nin en güzel ve bir numara kokusudur bana göre Weekend falan hikaye

Chloe klasik
Coco mademoiselle
Hugo boss intense
Lacoste klasik
Birde kesinlikle burberry klasik derim burberry nin en güzel ve bir numara kokusudur bana göre Weekend falan hikaye

Bunları bargellodan mı kullanıyorsun yoksa orijinal mi kullanıyorsun?

Bunları bargellodan mı kullanıyorsun yoksa orijinal mi kullanıyorsun?
Hugo boss intense ve lacoste bargellodan alıyorum orjinallerini kullandığım için bargellodaki birebir diyebilirim ama chloe klasik ve matmazel benzemiyor kesinlikle orjinal olmalı bu parfümler. Birde açık parfümde kesinlikle bargelloyu öneriyorum size diğer forumdada yazdım dpnin üretim fabrikasında çalışan bir arkadaşım var kendisi söyledi dp esanslarını bozdu kalıcılığı çok az artık diye bargellonun özellikle hugo boss intense i lacoste klasiği çok başarılı tavsiye ederim

canım unısex mış ya o....bilemedim açıkcası...ne bileyim erkek gibin kokmayalım da :))
Yok hiç öyle kokmuyor,ben bir defa önümüzde yürüyen bir bayana sormuştum eşim tahmin etmişti o koku olduğunu,eşim çok sevdiği halde feminen bulduğu için kullanmıyor,yoksa bana kalmazdı

arkadaşlar,bana 212 vip benzeri koku önerebilir misiniz.ancak212 vipte ilk başta meyve kokusu baskın.ben meyve kokusu baskın olmayan,tarzda istiyoruç

İnternetten Bulgari Jasmin Noir aldım ve gerçekten söylenildiği gibi çok güzel bir koku.

Dougles mağazasında da birkaç koku denedim.

1)My Burbery: Yeni çıkan bir parfüm sanırım..Bana çiçeksi gibi geldi.Güzel bir koku,ben çok beğendim,kaç saat bileğimde kokusu kaldı.Kalıcılığı güzel.Fakat fiyatı 300 küsürdü.Fiyatı uygun olsa kesin alacağım parfümlerden biri olurdu.İleride inşallah

2)Lancome Midnight Rose : Bu parfümü de ilk kez denedim.Fiyatı orjinal parfümlere göre çok uygundu.110 lira civarıydı.Gül kokusunu baskın olarak aldım fakat bayık bir gül kokusu değil.Farklı bir koku.Bir dahaki sefere bu parfümü alabilirim.Kalıcı bir parfümdü.

3)Armani Si: Armani'nin son parfümüymüş.Çok beğendim ve bu parfümü aldım.Kalıcılığını da çok beğendim.Set halinde satılıyordu.125tl civarıydı.Tavsiye ederim.Çok hoş bir koku

Bugün 4 parfüm denedim.

shiseido zen moon essence: çookk güzel kokuyor. zen gibi. pek farkı yok. bu daha bu yıl çıkmış.

shiseido energizing fragrance: temizlik kokusu. beyaz sabun, temiz çarşaf kokusu. yoğun ve kalıcı.

carolina herrera 212 sexy: zaten çoğunuz biliyordur. ben ilk kez orijinal olanını denedim. çok güzel. ilk fırsatta alacağım. hem şeker var hem misk. bu da pamuk şeker kokusu gibi geliyor bana. zaten notalarında pamuk şeker de varmış.

givenchy very irresistable electric rose: gül, limon, nane, fesleğen kokularının karışımı çok ferah hissettiriyor. iç açıcı bir koku. oldukça beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…