Bayanlar için Parfüm önerileriniz

kalıcı ve seksi kokuları seven biri olarak lancome miracle ve cerruti1881 i hepinize öneririm
annyhall bende miracle kullanıyorum fakat artık başka bir koku denemek istiyorum cerruti1881 miracle ye yakın bir koku mu,içeriği nedir beyaz tenliyim ayrıca

ben şekerli kokuları seviyorum..the one,lolitaihaute couture...
ama hafif parfümlerden tek beğendiğim kenzo l'eau par...yaz için ideal!su gibi adından da belli: )

CK Eternity Moment, hediye gelmisti bu bana ve pek begenmedim, ama kullandigimda etrafimdaki herkes parfumumun bana cok uydugunu søyluyor, ve tabi hemen birde adini soruyo.. ama yinede daha sekerli kokulari seviyorum ben mesela gucci rush 2 veya Angel

Ben bunu kullanıyorum şuan. Yaz için mükemmel bir parfüm. Christian Dior J´Adore

gucci rush,lancome miracle çok hafif ama çok güzell,lancome hpynose ve en son favorim armanı code süperrr tavsiye ederim arkadaşlar

Elizabeth Arden Provocative,Carolina Herrera,cerrutı 1881,lancome miracle hepsini kullandım ama carolina Herrera çok mükemmel

Ben bir tane kullanmiyorum ki anacim.Her duruma,her mekana özel.
Sunflowers
Jovan musk oil
YvesSaintLaurent Paris
Jilsander Sun
Life by Esprit
Chanel no:5

ben Fendi'nin Fantasıa'sından vazgeçemiyorum biraz eski bir koku ama çok müthiş ne zaman sürsem çok sükse yapıyor.

*kenzo l'eau par
*avon-surreal ikisinden de vazgecmem süper kokulara.s

kizlar arnizda "coucou mademaselle" kullanan varmi acayip guzel ve kalici bir koku :))

kizlar kullandigim parfumun resmini buraya nasil koyabilirim bana yardimci olacak biri varmi aranizda???

armani code ,dolce gabana light blue ve dolce gabana the one süperler tavsiye ederim arkadaslar lancom hypnose da süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…