Bayanlar için Parfüm önerileriniz

hııı birde şey vardı gerçi Türkiyede bulmak zor ben buylamadım ama RED var süper ötesi bişey dayanılmaz güzel bi kokusu var

Gece için Chloe. Sıcak ve baharatlı
Gündüz için Anais Anais. Ferah, çiçeksi, temiz
Her ikisi de klasikleşmiş parfümler. Devamlı olmasa da kullandığımda bunları tercih ederim.
Fiatını fazla bulanlar için, uygun fiatlı, kalıcı, kişilikli Viva Cappio'yu öneririm. Bayılıyorum onun kokusuna da.
Bir de Aromatics Elixir var. Çok az kullanan var. Çok baharatlı. Orta yaş üzeri gece parfümü. Ben kullanmıyorum. 1000 kişinin içinde burnunuza çarpar. Çok kişilikli.

kesinlikle incandenses (avon), pseudonym (LR) ve glow by jlo(tek geçerim)

kızlar ya bende parfümümü deişmek istıyorum şu sıralar ama karrar veremiyorum... :KK43: şu ıkı parfum herkesın favorisi sizce hankısını kullanmalıyım..ya önerebılceğınız deişik başka bır koku?

wish mi? gucci rush mı ?

oRiFlAmE NOMADİC harika bir koku OİRLAME DİVİNE SÜPEER BEN ORİFLAMEN TÜM KOKULARINA HASTAYIIM HELE MİSSO OFFF SÜPER KIZLAR ALMAK İSTERSENİZ BANA MÜRACAT EDEBİLİTRSİNİZZ SİZE GETİTTİREBİLİRİİİMMM

Merhaba...Şü an CD J'ADORE,GUCCİ 2,Cacharel AMOR AMOR,LANCASTER Aquazure ve GİVENCHY Organza parfümlerini kullanıyorum.

ençok gidenler burberry's, candy,amor,sexy grafiti. ama jadore ,noa ve chanel chance deneye bilirsiniz çok hoş kokuları var

armani - remix (yazın)
v. rolf - flower bomb (kışın)
son 2 yıldır bunları kullanıyorum

valla enemy aldim bana hic gitmedi suan bende promesse var ve hugo boss var oda esimin hediyesi bugugn almis bakalim nasil kokuyor ama ben cok parfum eskittim ve hepside harikaydi menum kalan ismini soran cok oldu suan bende bunlar var

X