Bugün aldığım(eşimin ısrarıyla)parfümlerim.
Özellikle Marc Jacobs a eşimin dibi düştü resmen
kızlar bana şöyle mis gibi vanilya kokan bir parfüm tavsiye edebilir misiniz vanilyaya bayılıyorum ama şekerli ve bayıcı kokuları sevmiyorum bu arada hypnotic poison ve hypnose kullandım aslında body shop tam aradığım gbi bi koku ama benim yaşadığım yerde yok bunların dışında bir öneri olursa sevinirim
Lady Million bende de var bayılırım
marc jacobs honey nasıl bir koku, Million'a benziyor mu?
Versace Crystal Noir
Bu parfüme bayılıyorum.
benimde en sevdiğim parfümlerden biridir açık olanı yok malesef
Çok şükür ki parfümevi.com'da var. Denemelisin mutlaka.
Sadece 11.80 fiyatı. O kadar da kalıcı ki üstelik.
Bu parfüm bundan sonra imza kokum olacak sanırım.
Bir dahaki siparişimde 3-4 tane birden alacağım ki stok olsun.
Bir süre sonra gerçeğini de alacağım. Vücut kremlerini de.
Ayrıca istediğin her parfümün açığını bulursun parfümevi.com'da. :))
ben o siteye giriyorum ama istediğim parfümü bulamıyorum
V harfine tıklarsan versace markasının logosunu göreceksin.
O logoya tıkla. Versace crystal noir da var orada. Ya da hangi markayı istiyorsan harfine tıkla ve bul.
Orijinal şişeleri çıkıyor karşına. Sonra açık parfüme yönlendiriliyorsun.
Bulamıyorum derken nasıl bulamıyorsun anlamadım gerçi ama yazdım yine de.
ben o şişeleri görünce orijinal sandım sonra buldum aldım bakalım deniycem yorumlarımı yazarım sen severek mi kullanıyosun parfüm evinin parfümlerini
Orijinallerine tıklayınca açık parfüme yönlendiriyorlar işte.
Bence sitenin en güzel yanı da bu. Orijinal şişeleri görerek parfüm seçmek çok daha güzel.
Daha önce bir daha bu siteden parfüm almam diye yazmıştım aslında ama başka açık parfümcüleri deneyince parfümevinin ne kadar iyi olduğunu anladım. O yüzden sözümden döndüm ve çok severek buradan parfüm almaya devam edeceğim.
Şimdi de yeni çıkan koku Giorgio Armani Si'yi bekliyorum. Orijinalini çok beğendim.
Yakında siteye de geliyormuş. Çok sevindim. Bir çıksa da hemen sipariş versem diyorum.
Sen hangi parfümleri aldın? 3 tane alınca kargo ücreti ödemiyorsun.
Bende üç tane aldım daimi kullandığım parfümüm hipnoz,aşık olduğum flowerbomb ve erkek arkadaşıma armani code aldım hipnozu sadece dp de beğeniyorum oyüzden çok merak ettim nasıl olduğunu armani si 'yi sephorada denedim çok güzeldi hatta kapıdan girdim bu güzel koku nedir dedim onu sıktılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?