Hindistan cevizi kokusu arıyorum?
hangi markadan aldın? diğer markaları da öneririm ve açık parfümler kalıcı oluyor
Hindistan cevizi kokusu arıyorum?
orjinal olanini denedim acik parfüm bilmiyorum korktum ondanda sansirodan almistim bir defa o fena degildi sonra esim pien diye bir markadan almis acaip fena kullandigimda berbatti acimsi bogazim falan tikaniyormus gibi oldu attim ne yalan söyleyim bir dahada bakmadim bile acik olanlara
Arkadaşlar peki böyle krem gibi kokan bir parfüm var mı bildiğiniz? Nivea krem gibi mesela :) Açık parfümlerde.
evet var cacharel noa, bvlgari blv, chloe love ve cacharel lou lou acayip arko krem gbi kokuyo çok hoş d&p de öyle kokuyodu en azından ve kalıcı çok.
evet hoş kokuyor inşallah bu yazdiklarim sana krem gibi gelir ve istediğini bulursun. sen de keşfedersen yorumları beklerizen son chole love aldım D&P den ama tam da kremsi kokmuyo diğerlerine de bakarım ama teşekkür ederim:) Krem kokusunu bugün
farkettim krem sürerken elimi koklayınca neden bu tarz bir koku aramıyorum dedim kendi kendime çok hoşuma gidiyor:)
evet hoş kokuyor inşallah bu yazdiklarim sana krem gibi gelir ve istediğini bulursun. sen de keşfedersen yorumları bekleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?