Bayanlar için Parfüm önerileriniz

merhaba, Gucci flora gracious tuberose deneyen var mı aranızda varsa memnun kalan ve aldıkları tepkiler nasıldır??

jean paul gaultier i yeni bitirmiş biri olarak yeni parfüm arayışım için givenchy ange ou demon ve elixiri beğendim ama son kararım roberto cavalli oldu:)givenchy ler çok kalıcı çok güzeldi ama farklı değillerdi.roberto cavalli daha çiçeksi ve farklı.bugün mizudan sipariş verdim 75ml i indirimde.parfüm arayışı içinde olanların kesinlikle denemesini öneriyorum:)

dior addict 2 , miss dior cherie , burberry touch kesinlikle önerdiğim kokular.

sipariş ettiğim roberto cavalli parfümüm geldi.harika bir koku.bir kere daha mutlu oldum aldığıma:)mizuda 75ml i indirimde.almak isteyenlere duyurulur:)bakalım bugün çevreden tepki alacak mı yeni parfümüm:)paylaşacağım:)

Very Irresistible, Chanel chance gibi vazgeçemediğim kokular vardı fakat pek fresh ve çiçek ağırlıklı kokular sevmememe rağmen en son arkadaşıma ısmarladığım Oriflame in vivacity felaket derecede hoşuma gitti. Ve tenimde oldukça kalıcılığını koruyor... portakal çiçeği içeriyor ve gerçekten yaz için ideal...

Bvlgari jasmin noir, Gucci guilty ve Giorgio Armani Acqua Di Gioia üçüde iyidir ama bvlgari her zaman bi baskadır :))

forever living in parfümünü tek geçiyorum.zaten adamlar kadınlar için tek bir koku üretmiş.hiçbir zararı yok tamemen bitki.aloevera özünden yapılmış.hem bu kadar kadınsı hem de bu kadar fresh bir koku kullandığımı hatırlamıyorum.sağlıklı olması da çok önemli bir etken.fiyatı 129 tl.değer de artar bile ben yüzde 30 indirimli alıyorm.isteyenlere gönderimini sağlayabilirim.

Lolita Lempicka Fleur Défendue
burda bi arkadaş önermişti, hiç denemeden aldım ve iyi ki almışım
mis gibi, duştan yeni çıkmş gibi kokuyorum bütün gün...
önerene tşk ederim

bırde Chanel 5 kışın çok hoş .başta agır gıbı elıyor ama tende kaldıkça harıka oluyor sız bıle hep alıyorsunuz kokuyuu

Kışın treselle yazın celebre kullanıyorum ama yeni bi parfümüm daha var kullanmaya bile kıyamyorum öyle cantamda gezdiyoruum Slip into. dehset bi kokusu varrr :87:

ce parfum sent bon , so elixir yves rocher .

et aussi coco chanel mademoiselle .

et enfin :
hugo boss orange femmes :

sexy 212 . kullandığım parfumum . her gün kullanmama rağmen ve sık sık 3-4 ay gidiyor . kalıcılığı iyi . kokusu başlarda çok güzel ama sıkıldım sanırım artık bana pek güzel gelmiyor .
absoulutely irrestible .buda ikinci parfumum . bunu daha özel zamanlarda kullnıyorum . özel günlerde vs . kokusu çok güzel .seviyorum ben bu parfumu
tavsiye edebilceğim coco chanel var . bence harika . çok seviyorum bunlar bitince onu alıcam .
hypnotic poison . kış kokusu . yazın hiç tavsiye etmem ağır kaçıyor . bence çok seksi bir koku . bir dönem kullandım . şişesi bitince bir daha almadım alabilirim ama yine bilemiyorum .

Lacoste Pour Femme muhteşem.
Diğer sevdiklerim; Givenchy Hot Couture, Armani Night, Naomi Campbell, Shiseido Zen, Kenzo Flower, Chanel Coco Mademoiselle, Jean Paul Gaultier Classique, Bvlgari Jasmin Noir ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…