• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Selam kızlar ben parfüm alıcam ama karar veremiyorum sizler öneride bulunursanız gidip bakarım.:)versace crystal noir kullanıyorum uzun zamandır,çok beyazım ve kalıcı,sexy bir koku istiyorum birisinin yanından geçtiğinde wow dedirticek tarzdaÖnerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkrler givenchy ange ou demon çok hoşuma gitmişti ama bazıları 40 yaş üstü bir koku filan diyor kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim teşkkrler

kesinlikle zen derim herkeste yok çok müthiş bi koku ve sexi olduğunu söyleyen çok oldu ağır diil çok kalıcı :))

Eklentiler

• $productimage-picture-shiseido-woman-zen-gold-2008-50-153053_jpg_520x520_q85.jpg
    $productimage-picture-shiseido-woman-zen-gold-2008-50-153053_jpg_520x520_q85.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 52
ayrıca kızlar önerebileceğim diğer kokular tabi zenin yeri dolmaz o bambaşkaaaaaaa ;)))))) arasıra kullandıklarımı yazıorm ;)

gvenchy ağırdır gece parfümü çokkk dikkat çekici dkny tam yazlık bi koku ferah hafif kalıcı bvlgari kalıcılığı orta haff bi koku blue rush avonun çok ucuz bi parfüm ama çok beğenirim onu. burberry yılların vazgeçilmezi ve çok satılanıdır.. ağır diil ve kalıcılığı ii

Eklentiler

• $GIVENCHY-ABSOLUTELY-IRRESISTABLE-BIHTER-PARFUMU__43258630_0.jpg
    $GIVENCHY-ABSOLUTELY-IRRESISTABLE-BIHTER-PARFUMU__43258630_0.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 76
  • $perfume-dkny-be-delicious-juiced.jpg
    $perfume-dkny-be-delicious-juiced.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 103
  • $burberry-by-burberry-100ml-for-women-edp-perfume.jpg
    $burberry-by-burberry-100ml-for-women-edp-perfume.jpg
    47,5 KB · Görüntüleme: 94
  • $Bvlgari_omnia_crystalline.jpg
    $Bvlgari_omnia_crystalline.jpg
    19,1 KB · Görüntüleme: 95
  • $$(KGrHqR,!loE64opgn4jBOyc0m)sSQ~~60_35.jpg
    $$(KGrHqR,!loE64opgn4jBOyc0m)sSQ~~60_35.jpg
    10,9 KB · Görüntüleme: 79
Son düzenleme:
DKNY Be Delicious Yeşil elmayı yemeyi sevdiğim gibi kokusunuda üzerimde hissetmeyi seviyorum:) :16:

Gucci-Envy Me / çiçeksi hoş bir koku..
Lacoste- Touch Of Pink Hafif baharatımsı ama harika bir koku ağır değil.
Lady Million - hem gece hem gündüz kullanılabilecek tarzda.
Lacosta- Touch of Pink romantik daha hafif diğerinden.
Avon- Incandessence kokusu hoş çiçeksi karışık bir koku sade ve hoş.
Avon-Purblanca sanırım avonda sevdiğim en iyi parfüm.Çiçeksi ama çook tatlı bir kokusu var.
Hypnotic Poision - Ağır ve kış için harika giden bir parfüm..
Lolita lempcika- baharat ve şekerimsi bir kokusu var.Kış için ideal görüyorum.

Back