Bayanlar için Parfüm önerileriniz

Uzun zamandır aynı parfümü kullanıyordum Roberto Cavalli in love diye, bu sefer yeni bir parfüm denemek istiyorum. Kokusu tatlı, ama fazla ağır olmayan bişey önerebilir misiniz kızlar?

Victorias secret noir tease kullanıyorum tek geçerim!

Kızlar yaz için şekerli olmayan meyve ve çiçek karışımı güzel bir parfüm önerir misiniz:)

Carnal Flower Frederic Malle diyorum, unisex bir koku , kesinlikle şekerli değil ve meyve çiçek karışımı :)
sonrasında
Ange Ou Demon Le Secret Givenchy bunu da deneyebilirsin bence :)
ayrıca versense versace yi de öneriyorum.
bu 3ü benimde bu yaz için aldığım kullanacağım kokular

Çok saol canım bakıcam önerdiğin kokulara:)

Bence Perfume Jewels'ın Silky Touch ürününü denemelisiniz. Dior'un 1-1 aynısını yapmışlar. Vanilya, tonka bean ve amberin, yasemin den hoşlanmıyorsanız Perfume Jewels'ın 24 kokusundan bir tanesini denemelisiniz. Şuanda kampanyada olduğu için fiyatları da çok uygun
Annemle Parise Gidiyorum.

Be delicious ve tom ford black orchid benim favorilerim biri yaz biri kış için...marc jacobs lola kesinlikle almayın anında uçuveriyor ben çok pişman oldum miss dior cherie de çok güzel,çok tatlı bir koku

Merhabalar kokusu kalıcı fiyatı da çok pahalı olmayan bir parfüm öneriniz var mı , bir türlü kalıcı ve kokusunu çok beğendiğim bir parfüm bulamıyorum , ağır olmayan çiçeksi kokular, parfüm için 200 lira da pahalı geliyor

Son düzenleyen: Moderatör:
kışın thierry mugler-alien ve dior-hypnotic poison vazgeçilmez kış parfümümdür.fakat hala kendime sabit bir yaz kokusu edinebilmiş değilim.hep ağır parfüm sewiyorum e yaza da gitmiyo doğal olarak.bana önerisi olan varsa sevinirim bnm gibi alien we hypnotic poison kullanan sarışın arkadaşların

Bvlgari Rose kullanıyorum kızlar biraz pahalı ama çok uzun süre gidiyor bana;
çok zarif bi kokusu var içeriğinde saflıkta barındıyor çok kalıcı olduğunu söyleyebilirim ama daha kalıcı olmasını istiyorsanız uzmanlar, parfümün en ideal sürülme zamanının duş sonrası olduğunu belirtiyorlar. Hızlı kan dolaşımı dolayısıyla oluşan vücut ısısı, kokunun cilde daha kalıcı bir şekilde alınmasını sağlıyor ve aromasının değişmesini önlüyormuş eğer bu şekilde kullanırsanız koku daha kalıcı olacaktır sonuçta pahalı bi parfüm ve sonuna kadar değerlendirmek gerek içerğinde ki diğer karışımlar ise yaseminin zarif hafifliği, böğürtlenin meyveli notaarı ve menekşe yapraklarının rafine tonları birleşiyor.ama tabiyki gülüde unutmamak gerek rengini veren de zaten gül Bvlgari Rose Essentielle hoş özelliklere sahip saf ve ferah bi koku.
en son bu siteden aldım orjinal olduguna emin oldum tavsiye ederim
Bvlgari Rose Essentielle EDP 100 ml - Bayan Parfümü - Ürün Kategorileri

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim favorim Hot Coutere :) Carmina da çoook güzel bir de perceive ve little black dress i seviyorum ama Hot Coutere dan asla kopamıyorumm :) Carmina ve Perceive bana ferahlatıcı ve çekici geliyor. Hot Couter da seksi bir koku tavsiye ederim mükemmelll...

Son düzenleme:
ben de kışın hypnotic severlerdenim yazın da bulamıyodum bi türlü ama burberry clasic kullanıyorum bu aralar ve çok hoşuma gidiyor kokusu bi dene istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…