Bende anlamadım açıkcası kadınlar merhaba yazmak kaba geliyor bana bayan derken kimsenin cinsiyet ayrımı yaptığını yada bayanları aşağıladığını düşünmüyorum
aynen bende anlamıyorum son yıllar çok karşılaşıyorum nedenini hep merak ettim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende anlamadım açıkcası kadınlar merhaba yazmak kaba geliyor bana bayan derken kimsenin cinsiyet ayrımı yaptığını yada bayanları aşağıladığını düşünmüyorum
Doğru söylüyorsun en son eşim bana bizi ihmal etmeye başladın farkında mısın diye sordu
Zaten o durum geldim sonunda gecenlerde annem ameliyat olcakmıs hastaneye yatmıa ameliyata bi kaç saat kala kardeşim arıyor annem ameliyat olcak diye şehir dısındayım 2 yasında oğlum var ha demeyle gidemem ki bana diyolar gel dalga geciyorlar resmenSafsarisin nin dedigi gibi benim de o kadar midem bulandi ki bu aile iliskilerinden artik zamanla degisiyor insan umursamiyor. Sen de kendi ailene odaklan derim.
Bayan diye bir cinsiyet yoktur, yani kendinizi şöyle şöyle bir bayanım diye tanımlayamazsınıs.bayan denilmesine neden kızıyorsunuz
uzun zamandır merak ettiğim bir konuydu bu
gerçekten bilmediğimden soruyorum
Bayan diye bir cinsiyet yoktur, yani kendinizi şöyle şöyle bir bayanım diye tanımlayamazsınıs.
Hitap için kullanıyorsanız da , merhaba hanımlar diyebilirsiniz.
Bu kelime, kadın denmekten kaçınılan, utanılan, cinsiyeti ikinci aınıfa indirgeyen bir söylemdir.
Çok daha detaylı argümanlarla açıklanabilir ama lütfen artık kendinize ‘bayan’ demeyin.
Kadın, ne güzel bir kelimedir...
ayy bende kadin diyemem cinsiyet ayrimina siddetle karsiyken kadin diyince bana sanki evlendim ben kadinim artiki cagristiriyo bi turlu dilim varmiyoBayan diye bir cinsiyet yoktur, yani kendinizi şöyle şöyle bir bayanım diye tanımlayamazsınıs.
Hitap için kullanıyorsanız da , merhaba hanımlar diyebilirsiniz.
Bu kelime, kadın denmekten kaçınılan, utanılan, cinsiyeti ikinci aınıfa indirgeyen bir söylemdir.
Çok daha detaylı argümanlarla açıklanabilir ama lütfen artık kendinize ‘bayan’ demeyin.
Kadın, ne güzel bir kelimedir...
İşte zaten asıl mesele o ya!ayy bende kadin diyemem cinsiyet ayrimina siddetle karsiyken kadin diyince bana sanki evlendim ben kadinim artiki cagristiriyo bi turlu dilim varmiyo
bir gun ber tanidigima bir yerden randevu alacaktim unisex bi ismi var erkekmi kadinmi diyince kiz demistim telefondakide dumur oldu bi sustu tabi soyleyemiyorum sanki herkes ayni dusunuyo kadin kadin diyince
ben sevmiyorum bayan kelimesini ama erkeklerede bay deniliyor onlarada bay demek yanlış mı ki ozamanİşte zaten asıl mesele o ya!
Regl gören her kız artık kadındır.
Bunun evlenmekle, cinsel ilişki ile alakası yoktur.
30 yaşında bekar adama oğlan diyor musunuz cinsiyeti için?
Ama toplumda kız ve bakirelik kelimeli ilişkilidir, kadın demek ise bakire değil.
Amaç bu zaten, bir cinsiyetin adının cinsel münasebetten ayrı tutmak, kadına kadın demek.