- 1 Kasım 2013
- 93
- 14
- 98
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşım benim konularıma bak istersen çünkü benim aldığım eşyalardan seçmişsin.
Ben diana koltuk takımının kumaşı ile başka takım yaptırmıştım istikbale model aynı olmasada renkler kumaş aynı. Yemek takımım da kristal. Benim resimlere bakarsan biraz daha gerçekçi fikrin olur.
Açıkçası ben salonda boyle koyu renkler aldıgım ıcın çok pişmanım sürekli eve renk katmaya çalışıyorum. Allahtan kırlentlerin arka yuzu beyaz da o tarafını kullanıyorum biraz daha idare ediyor. Aynı tür eşyaları kullanan bırı olarak söylüyorum istikbal çok klasık oraya takılıp kalma. İlle de bunlardan alacaksan halı perde vs alırken iyi seçimler yap onları da gri siyah tonlardan alma derim ben:)
Evin ilk hali ve biraz daha değiştirilmiş ahli var konularımda. Hepsine bak derim:)
Kolay gelsin şimdiden
Yemek takımı güzel ben de gümüşlük ve vitrini almamıştım iyi ki de almamışım zaten gerek yok. Yeni koltukların rengi çok güzel bence eskisine göre çok çok daha iyi ferah bir salonun olacak:)
inşallah ya herkes çok koyu falan dedi almaya gittiğimizde sonra bunu gördüm hoşuma gitti ne bilim inşallah pişman olmam sıkılmam halıma kadar aynısın alcam :)
Keşke ben de almadan önce sorsaydım da herkes kötü deseydi de ben de vazgeçseydim:) Şanslısın bu yüzden.
Ama ben senin evine de baktm şimdi bakıyodum yani :) çok güzel ki allah huzurla oturmayı nasip etsin :)